29 / 03 / 2024

çorum ahl park kira

çorum ahl park kira

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahlatcı,” Biz temmuz ayından itibaren AVM kiralarında Euro kurunu 4,90 TL'ye sabitledik. Ağustos ayında Euro kuru 8,10 TL'ye çıktı. Biz yine kira bedellerini 4,90'dan almaya devam ettik. Bu sayede Türkiye'nin en ucuz kira bedeline sahip AVM'si olduk.” dedi…

Çorum Kent Park, Millet Bahçesi oluyor!

Çorum Belediyesi tarafından 213 bin metrekarelik alana yaklaşık 50 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Kentpark, "Millet Bahçesi" olarak düzenlenecek.

Çorum 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından Kültür Park içerisinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı. Bin 600 metrekare alan üzerinde yapılan müze 3 milyon 500 bin liraya mal oldu.

Çorum Aqua Park projesinin yeri belirlendi!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Çorum Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.

TOKİ Çorum Slinkent Konutları'nda imar değişikliği!

Çorum Slinkent'te TOKİ tarafından inşa edilecek 500 konut için imar değişikliği yapıldı. İmar planında, sosyal kültürel tesis, cami, anaokulu, sağlık tesisi ve park alanları da yer alıyor.

Çorum Kentpark yıl sonunda tamamlanacak!

Çorum tarihinin tek seferde yapılan en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Kentpark’ın inşaatı son süret devam ederken Çorum Belediyesi tarafından parka dikilecek olan yetişmiş ağaçlar da Çorum’a geldi.

Çorum'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Çorum Belediyesi, şehir içi trafiğinin düzenlenmesine yönelik çalışmaları kapsamında şehrin ana arterleri arasında yer alan Gazi ve İnönü caddelerinde geçici park uygulaması geliyor.

Çorum Kent Park'ta inşaat sürüyor!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan ve tamamlandığı şehrin imajını değiştirecek olan Kent Park inşaatında incelemelerde bulundu.

Çorum'a Kentpark ile 27 dönümlük yapay göl!

Çorum Belediyesi’nin büyük “Kentpark” projesi, 27 dönümlük yapay gölü sayesinde, Çorumluları bir anlamda su ile buluşturacak. Çorum’un en büyük parkının 4 katı büyüklüğünde olacak.

Çorum Kent Park'ta betonarme inşaatın yüzde 95'i tamam!

Çorum Belediyesi'nin vizyon projesi Hıdırlık Peyzaj ve Kentpark'ta çalışmalar hızla devam ediyor. 30 Ağustos 2017 tarihinde tamamlanacak olan projede betonarme inşaatların yüzde 95'i tamamlandı.

Çorum Alya Park’ın temeli atıldı!

ALS İnşaat tarafından yapımına başlanan ‘Alya Park’ın temeli atıldı. Çorum Osmancık Caddesi İkbal Kent kavşağı yanında gerçekleşen temel atma törenine çok sayıda davetli katıldı.

Çorum Gemici Tabiat Parkı'nda çalışmalar hızlandı!

Çorum Osmancık Belediyesi tarafından Gemici Mahallesinde 11 dönüm alan üzerine inşa edilen Gemici Tabiat Parkında çalışmalar hızlandırıldı.

TOKİ Çorum Saraykent'te 86 konut inşa edecek!

TOKİ Başkam Turan Çorum'un Alaca ilçesinde de yerel mimari anlayışıyla projelendirdiği cami, dükkan, çocuk parkı ve çeşitli sosyal alanların da yer aldığı yerleşim yerinde 220 konut inşa edeceklerini açıkladı.

Osmancık’a Dev Park!

Çorum’un Osmancık ilçesine belediye tarafından devasa bir park kazandırılacak. Küllük Tepesinde 10 dekarlık alana inşa edilecek olan ve içerisinde spor alanlarını olacağı parkın yapımına başlandı.

çorum ahl park kira Haberi

çorum ahl park kira

Çorum'un kuyumculuk merkezi olan Eğridere Çarşısı'nda 1984'te açtığı küçük bir :u dükkanıyla iş dünyasına adım atan Ahmet Ahlatcı, bugün Türkiye'nin en büyük altın üreticilerinden ve ihracatçılarından biri. Ahlatcı Holding, başta altın ve enerji olmak üzere altı sektörde 49 şirketle faaliyet gösteriyor. Türkiye'nin altın üretimi ve ihracatı alanında önemli bir yere sahip olan holdingin 3 bin 100 çalışanı bulunuyor. Türkiye'deki "Darphane" yetkisine sahip sekiz özel kuruluştan biri olan Ahlatcı, başta BAE olmak üzere 28 ülkeye ihracat yapıyor. 2018 sonu itibariyle yıllık cirosunun yaklaşık 50 milyar TL'ye yükselmesi beklenen Ahlatcı Grup, Türkiye iç pazarında bilezikte yüzde 40, alyansta yüzde 25, spot altın piyasasında ise yüzde 20 pazar payına sahip. Ekonomist'ten Aram Ekin Duran, Ekonomist Dergisi'nin 2017'de açıkladığı "Anadolu'nun En Etkin 50...