23 / 04 / 2024

Çorum Ayarık satılık arsa

Çorum Ayarık satılık arsa

Çorum Belediyesi, Ayarık Mahallesi'ndeki 2 bin 558 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Altın almayı düşünenlere korkutan uyarı! Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

Çorum Belediyesi'nden 18.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Çorum Belediyesi, Ayarık, İbrahimçayırı, Çeğni ve Gülabibey ilçelerinde yer alan 4 arsayı 18 milyon 460 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Çorum'da 11.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık ve İbrahimçayırı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum Belediyesi'nden 10.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Ayarık ve İbrahimçayırı Mahallesi'nde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

Çorum'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 360 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Çorum'da 9.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık'ta yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 710 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum Belediyesi'nden 13.8 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çorum Belediyesi, İbrahimçayırı Mahallesi, Gülabibey Mahallesi ve Ayarık Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 3 ayrı günde gerçekleşecek...

Çorum Ayarık'ta 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Ayarık Mahallesi'ndeki 2 bin 558 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum'da 1 milyon 213 bin TL'ye satılık fabrika!

Çorum İli Laçin İlçesi'nde yer alan fabrikenın toplam bedeli 1 milyon 213 bin 412 TL olarak belirlendi. Fabrikanın satışı Osmancık İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Kocaeli'de satılık 396 bin TL'ye arsa!

Kocaeli-Gebze'de satılık arsa. Kocaeli-Gebze-İstasyon İstasyon mh. arsanın toplam bedeli 396 bin TL' dir. Satış 13 Haziran 2011 günü Gebze 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu adresinde açık artırma suretiyle yapılacak....

19 Mayıs Konakları'nda satılık konutlar hemen teslim!

Ekşioğlu Holding 'in 19   Mayıs Konakları projesinde satılık konutlar hemen teslim ediliyor. Proje 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanmış 176 metrekare evlerden meydana geliyor. Erenköy 'de inşa edilen 19 Mayıs Konakları'nda konut fiyatları açıklanmıyor

Narcityde satılık son 11 konut! 305 bin TLye!

Tepe İnşaatın Maltepedeki Narcity projesinde satış süreci devam eden son 11 konut kaldı. Projede yaşam başladı ve konut teslimleri hemen yapılıyor. Narcityde satışı süren fiyatı en düşük daire 305 bin TLye, en pahalı daire ise 575 bin TLye satılıyor

Çorum Ayarık satılık arsa Haberi

Çorum Ayarık satılık arsa

Çorum Belediye Başkanlığı tarafından Ayarık Mahallesi'nde yer alan 2 bin 558 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 5 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Çorum Belediye Başkanlığından:

İşin Niteliği, Yeri ve Miktarı: Mülkiyeti Belediyemize ait, 6 kat konut parseli işaretli aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. Maddesine istinaden Kapalı Teklif Artırma Usulü ile hazırlanan şartnamesi dahilinde satılacaktır.

Şartname: Şartname ve Ekleri Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden 500,00 TL karşılığında temin edilebilir ve görülebilir.

İhale Tarihi ve Yeri: 16.05.2018 Çarşamba günü saat: 14.00’de Belediyemiz hizmet binası 5. kat, meclis salonunda ve Encümen huzurunda yapılacaktır.

İsteklilerde Aranan Belgeler:

A) Tebligat için adres beyanı ayrıca irtibat için telefon numarası ve fax...