16 / 04 / 2024

Coşar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat

Coşar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat

Coşar Gayrimenkul Dnaışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Coşar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi, İkitelli Caddesi, Haymana İş Merkezi'nde kuruldu

Sarvin Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarvin Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mazıar B. Moghaddam Khameneh tarafından kuruldu.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Coşkun ve Sümeyra Coşkun ortaklığında kuruldu.

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Arıtürk ve Ramazan Arıtürk tarafından kuruldu.

Ms Greyy Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Greyy Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Coşkun ve Sinem Gazi tarafından kuruldu.

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Kaya Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sona Kaya  ve Yaşar Kaya tarafından kuruldu.

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

EU Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EU Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esma Uçar tarafından kuruldu. 

Ykarakaş Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ykarakaş Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Karakaş tarafından kuruldu.

Kaleajı Co Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kaleajı Co Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyad Kaleahı tarafından kuruldu.

Okcu Yapı Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okcu Yapı Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yaşar Okcu tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Coşar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Haberi

Coşar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat

Coşar Gayrimenkul Dnaışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Coşar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Coşar Gayrimenkul Dnaışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Coşar Gayrimenkul Dnaışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi, İkitelli Caddesi, Haymana İş Merkezi,...