23 / 04 / 2024

çözüm koleji manisa

çözüm koleji manisa

Manisa Çözüm Koleji hizmete açıldı, gerçekleştirilen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Manisa Çözüm Koleji açıldı!

Manisa Çözüm Koleji hizmete açıldı, gerçekleştirilen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Gözüm Ahşap dev projelerin tedarikçisi oldu!

EMEKLİ gazeteci Ebubekir Gözüm ile eşi Gülsüm Gözüm’ün kurduğu Gözüm Ahşap; mutfak, kapı, banyo üreticisi Eurodecor’un, Bakırköy İncirli’deki mağazasını devraldıktan sonra dev projelerin tedarikçisi olmayı başardı.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Being/Çözüm oldu!

Başyazıcı Grubu, aldığı yatırım kararı doğrultusunda stratejik işbirliklerine de imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde 'Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı'nı pr ajansı olarak seçen Başyazıcı Grubu, şimdi de Being Çözüm'le el sıkıştı.

İzmir Alsancak Limanı için çözüm çağrısı!

İzmir Alsancak Limanı'nın özelleştirilme sürecindeki itiraz yolunda Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş 7 maddelik itirazın 2 maddesi üzerinde çözüm çağrısı yaptı.

Kabataş'ta çözüm Fındıklı'ya iskele kurulması!

Kabataş 4 Ağustos’ta kapanıyor. İBB, fünikülerin 3 hafta daha çalışacağını ve diğer iskelelere ring seferi yapılacağını açıkladı. Yolcular ise en iyi çözümün Fındıklı’ya iskele olduğunu söylüyor.

Enplus Sub-zero Wolf ürünüyle mimarların çözüm ortağı oluyor!

Konut projeleri başta olmak üzere, her türlü mimari projeye özel hizmetler veren Enplus, tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan Sub-zero Wolf ürünleriyle de mimarların çözüm ortağı oluyor.

İnşaat sektörüne 10 maddelik çözüm önerisi!

Sabah Gazetesi'nin geniş katılımlı toplantılarına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş gibi üst düzey yöneticiler inşaat sektörüne çözüm önerileri sundu.

Konut sorununun çözümü için uzun vadeli politika uygulanmalı!

Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Yılmaz Türkoğlu, "Türkiye'de konut sorunun çözümü için kısa vadeli programlar yerine uzun vadeli politikaların uygulamaya geçilmesini düşünmekteyim" dedi.

Selda Parın, Netaş’ın Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü oldu!

Netaş’ın “Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü”, 30 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla Selda Parın oldu. Netaş’ta Satış Müdürlüğü yapan Parın, yeni görevinde; kurumsal sektör müşterilerinin şirket stratejilerine en uygun ürün ve çözümlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

Üzüm İnşaat Meram'da dönüşüme giriyor!

2012 yılında sektöre giren ve 12 farklı projeye imza atan Üzüm İnşaat, Meram Kovanağzı’da gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yatırımlarını sürdürüyor.

Riskli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıva!

Yangın riski oluşturan ve hastalıklara sebep olan petrol türevli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıvada. Termoşap ve termosıvanın terleme ve küfe karşı kesin çözüm sağladığı belirtildi.

Elazığ 23 çözüm planıyla marka şehir olacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yılmaz, "23 çözüm planıyla Türkiye'nin marka şehirleri arasına girmesini hedefliyoruz." dedi. İşte Mücahit Yılmaz'ın açıklaması:

Sektör uzmanları TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi'nde birleşiyor!

TURYAP, gayrimenkulden doğan uyuşmazlıkları çözmek için T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı’nın resmi arabulucularının katılımı ve katkısı ile ‘‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’’ni hayata geçiriyor.

çözüm koleji manisa Haberi

çözüm koleji manisa


Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Manisa Çözüm Koleji'nin açılış törenine katıldı. 


Törene AK Parti Manisa Milletvekilleri, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Çözüm Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Akça, Genel Koordinatör Behçet Karabulut, Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Karaca, Semih Aksoy ve Cem Çetintaş da katıldı. 


Çözüm Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Akça ve Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Aksoy’un yaptığı açılış konuşmaları sonrasında Çözüm Eğitim Kurumları’nın açılışı da gerçekleştirildi. Açılış sonrasında eğitim kurumunda yapılan inceleme ve akabinde kokteyl ile tören sona erdi.



Manisa Büyükşehir...