26 / 04 / 2024

çözüm tasarruf nedir

çözüm tasarruf nedir

Tasarruf finans sektörünün genç oyuncusu olan  Çözüm Tasarruf, şube ağını genişletiyor. Şirket, Ankara Çankaya Şubesi ile birlikte şube sayısını 37’ye çıkardı. 

PTT KPSS şartsız 55 bin personel alım şartları nedir? PTT 2023'te personel alımı yapacak mı?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)'nin 55 bin personel alımı yapacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki, PTT KPSS şartsız 55 bin personel alım şartları nedir? PTT 2023'te personel alımı yapacak mı? İşte detaylar...

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

Birevim, Çözüm Tasarruf’u satın aldı!

Tasarruf finansının mimarı Birevim, bünyesine kattığı Çözüm Tasarruf’la sektörü büyütmeyi sürdürüyor.

Çözüm Tasarruf'un 37'nci şubesi Ankara’da açıldı!

Tasarruf finans sektörünün genç oyuncusu olan  Çözüm Tasarruf, şube ağını genişletiyor. Şirket, Ankara Çankaya Şubesi ile birlikte şube sayısını 37’ye çıkardı. 

Çözüm Tasarruf yabancılar için Taksim'de şube açıyor!

Çözüm Tasarruf, yeni bir şube açılışı için hazırlık yapıyor. Yeni şubede yalnızca yabancı müşterilere hizmet verilecek. Şube Taksim'de açılıyor ve ismi de Taksim Global olacak...

Çözüm Tasarruf 35'inci şubesini Denizli'de açtı!

Şube ağına Denizli’yi de ekleyerek büyümeye devam eden Çözüm Tasarruf, Denizli şubesiyle birlikte şube sayısını 35’e çıkardı.

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Merkez Şubesi açıldı! 

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Merkez Şubesi bugün ümraniye'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı! 

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

Bursa'daki çarpık yapılaşmaya karşı çözüm nedir?

Çarpık yapılaşmaya karşı savaş açan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşüm önündeki engelleri kaldırdıklarını belirterek, "Tek çözüm emsal artışı. Bursa'yı yıkıp yeniden inşa edeceğiz" dedi.

Apartman giderlerine katılım oranı nedir?

Anagayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarayan yerlerine ortak yerler oluyor. Peki, apartman giderlerine katılım nasıl sağlanır? Apartman giderlerine katılım oranı nedir?

Taşınmaz mülkiyeti nedir?

Taşınmaz mülkiyetinin konusunu; Arazi, Tapu kütüğünde ayrı sayfaya kaydedilen bağımsız ve sürekli haklar, Kat mülkiyeti kütüğüne kayıtlı bağımsız bölümler oluşturuyor. Peki, taşınmaz mülkiyeti nedir? Nasıl kazanılır?

Usulsüz doğalgaz kullanımı cezası nedir?

Doğalgazın usulsüz olarak kullanımı cezalandırıldığı gibi, bu durumda oluşacak tehlikelerden İGDAŞ sorumlu olmuyor. Usulsüz doğalgaz kullanımı nasıl tespit edilir? Tespit edilen usulsüz doğalgaz kullanımı cezası nedir?

Asfalt katılım payı nedir?

Yeni yol açılması; Mevcut yolların % 40 oranında veya daha fazla genişletilmesi; Kaldırımsız ve bakımsız bulunan yolların kaldırım veya parke kaldırım haline getirilmesi durumunda ödenmesi istenen asfalt katılım payı nedir?

çözüm tasarruf nedir Haberi

çözüm tasarruf nedir

Yeni nesil finans” sloganıyla tasarruf finans sektörüne hızlı bir giriş yapan Çözüm Tasarruf, bireylerden işletmelere kadar finansal geleceğini planlamak isteyenlerin ihtiyaçlarına göre şekillenebilen çözümleriyle yaklaşık 1 yıl içerisinde 10 binden fazla kişi ve kuruma destek olarak kısa zamanda önemli bir ivme kazandı. Alternatif finans ekosistemi içerisinde mikro finansa odaklanan şirket, son olarak Ankara’daki şube ağına bir yenisini daha ekleyerek Ankara Çankaya’da ikinci bir şube açılışını gerçekleştirdi. . Böylece şube sayısını 37’ye çıkaran Çözüm Tasarruf, bu yapısıyla gayrisafi yurtiçi hasılası (GSYH) 329 milyar 831 milyon TL olan Ankara ekonomisine de katkı sunacak. 

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Çözüm Tasarruf Genel Müdürü Ebubekir Kaplan, yeni nesil finans anlayışıyla geliştirdikleri bireysel ve ticari tasarruf finansmanı ürünlerini Ankaralıların hizmetine sunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek “Alanında...