28 / 03 / 2024

çözüm tasarruf şube sayısı

çözüm tasarruf şube sayısı

Tasarruf finans sektörünün genç oyuncusu olan  Çözüm Tasarruf, şube ağını genişletiyor. Şirket, Ankara Çankaya Şubesi ile birlikte şube sayısını 37’ye çıkardı. 

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

Birevim, Çözüm Tasarruf’u satın aldı!

Tasarruf finansının mimarı Birevim, bünyesine kattığı Çözüm Tasarruf’la sektörü büyütmeyi sürdürüyor.

Çözüm Tasarruf'un 37'nci şubesi Ankara’da açıldı!

Tasarruf finans sektörünün genç oyuncusu olan  Çözüm Tasarruf, şube ağını genişletiyor. Şirket, Ankara Çankaya Şubesi ile birlikte şube sayısını 37’ye çıkardı. 

Çözüm Tasarruf yabancılar için Taksim'de şube açıyor!

Çözüm Tasarruf, yeni bir şube açılışı için hazırlık yapıyor. Yeni şubede yalnızca yabancı müşterilere hizmet verilecek. Şube Taksim'de açılıyor ve ismi de Taksim Global olacak...

Çözüm Tasarruf 35'inci şubesini Denizli'de açtı!

Şube ağına Denizli’yi de ekleyerek büyümeye devam eden Çözüm Tasarruf, Denizli şubesiyle birlikte şube sayısını 35’e çıkardı.

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Merkez Şubesi açıldı! 

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Merkez Şubesi bugün ümraniye'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı! 

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

Üzüm İnşaat Meram'da dönüşüme giriyor!

2012 yılında sektöre giren ve 12 farklı projeye imza atan Üzüm İnşaat, Meram Kovanağzı’da gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yatırımlarını sürdürüyor.

Riskli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıva!

Yangın riski oluşturan ve hastalıklara sebep olan petrol türevli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıvada. Termoşap ve termosıvanın terleme ve küfe karşı kesin çözüm sağladığı belirtildi.

Elazığ 23 çözüm planıyla marka şehir olacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yılmaz, "23 çözüm planıyla Türkiye'nin marka şehirleri arasına girmesini hedefliyoruz." dedi. İşte Mücahit Yılmaz'ın açıklaması:

Sektör uzmanları TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi'nde birleşiyor!

TURYAP, gayrimenkulden doğan uyuşmazlıkları çözmek için T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı’nın resmi arabulucularının katılımı ve katkısı ile ‘‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’’ni hayata geçiriyor.

Ulaşımda kesin çözüm Monoray-Metro!

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere; büyük kentlerde yaşanan ulaşım sorununa çözüm konusunda uzmanlar farklı görüş sergiliyor.

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 25 Nisan'da!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor.

çözüm tasarruf şube sayısı Haberi

çözüm tasarruf şube sayısı

Yeni nesil finans” sloganıyla tasarruf finans sektörüne hızlı bir giriş yapan Çözüm Tasarruf, bireylerden işletmelere kadar finansal geleceğini planlamak isteyenlerin ihtiyaçlarına göre şekillenebilen çözümleriyle yaklaşık 1 yıl içerisinde 10 binden fazla kişi ve kuruma destek olarak kısa zamanda önemli bir ivme kazandı. Alternatif finans ekosistemi içerisinde mikro finansa odaklanan şirket, son olarak Ankara’daki şube ağına bir yenisini daha ekleyerek Ankara Çankaya’da ikinci bir şube açılışını gerçekleştirdi. . Böylece şube sayısını 37’ye çıkaran Çözüm Tasarruf, bu yapısıyla gayrisafi yurtiçi hasılası (GSYH) 329 milyar 831 milyon TL olan Ankara ekonomisine de katkı sunacak. 

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Çözüm Tasarruf Genel Müdürü Ebubekir Kaplan, yeni nesil finans anlayışıyla geliştirdikleri bireysel ve ticari tasarruf finansmanı ürünlerini Ankaralıların hizmetine sunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek “Alanında...