19 / 04 / 2024

Crowne Plaza Otel

Crowne Plaza Otel

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2015 değerlemesi!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Tedarikçi ve tesisatçılar otelci oldu!

Otellere yönelik mal ve hizmet üreten girişimciler yıllar içinde otelciliği "altyapı"dan öğrenip bu işe girdiler. Aralarında tedarikçi de var tesisatçı da. Bugün Türkiye'nin en seçkin otellerinden bazılarına sahipler...

Torunlar GYO Ankamall AVM-Crowne Plaza Otel'in değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in değerleme raporunu yayınladı...

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Donald Trump'ın New Jersey'deki oteli yıkıldı!

ABD eski başkanı Donald Trump'ın bir zamanlar sahibi olduğu New Jersey'deki Trump Plaza Otel ve Casino'nun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleşti. 

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Crowne Plaza Oteli'nin yeni kiracısı Bkb Seyahat!

Yeni Gimat GYO, Crowne Plaza Oteli'ni 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere asgari yıllık 7 milyon 500 bin TL+KDV+Ciro bedelle Bkb Seyahat Acentesi Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı...

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

 Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in revize değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin revize değerleme raporunu yayınladı.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2017 değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Bursa İmar Çalıştayı’nda riskli binalar masaya yatırıldı!

Bursa Crowne Plaza’da gerçekleştirilen İmar Çalıştayı’nda imar müdürlüklerinde görev yapan teknik personel bir araya geldi. Toplantıda yeni çıkarılacak olan Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği konusundaki görüş ve beklentiler dile getirildi.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in değerleme raporu!

Yeni Gimat GYO portföyünde bulunan Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Crowne Plaza'da Ağustos'a özel uygun fırsatlar!

İşe giderken çantanıza mayonuzu atmayı unutmayın. Çünkü iş çıkışı Crowne Plaza İstanbul Florya’ya gidebilir yaz tatilinize mesai dışında devam edebilirsiniz. Crowne Plaza İstanbul–Florya Ağustos’a özel uygun fırsatları ve kampanyalarıyla dikkat çekiyor.

VİA GYO genel kurul toplantısı 11 Ağustos'ta!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 11 Ağustos 2016 günü saat 10:30'da Crowne Plaza-Asia'da gerçekleştirilecek.

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Crowne Plaza Otel Haberi

Crowne Plaza Otel

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2017 yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.


Yeni Gimat GYO'nun portföyünde bulunan Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.


Yeni Gimat GYO'nun KAP açıklaması: 
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (III.48.1) Tebliği 34. maddesi uyarınca; Şirketimiz portföyünde bulunan Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Değerleme raporu için