20 / 04 / 2024

Cucine mutfak konsepti

Cucine mutfak konsepti

ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çenesiz: "Türkiye'de yaşanan olumsuzluklara ve hain darbe girişimine rağmen sektör 2016 yılını olağan seyrinden aşağı düşmeden bitirdi" dedi.

Yücel Yaşar: İzmir'de teknokent konsepti planlıyoruz!

Teknopark İzmir Genel Müdürü Yücel Yaşar, yepyeni bir teknokent konsepti planladıklarını, bu sayede Türkiye’nin Silikon Vadisi olma düşüncelerini bir adım daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Kelebek Mutfak, ada üniteleri ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek Mutfak, ada üniteli şık ve modern koleksiyonları ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak, yenilikçi koleksiyonları ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor.

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güzel, Hasan Memişoğlu, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Cuccinella Mutfak yurtdışı pazarına açılacak!

Yeni nesil ve fonksiyonel yapılara imza atan Cuccinella Mutfak, çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, yurtdışına açılmayı hedefliyor. Cuccinella, İtalyan halk dilinde "Benim güzel küçük mutfağım" anlamına geliyor.

Akel'in elektrikli mutfak eşyaları Libya pazarında büyüyecek!

Elektrikli mutfak eşyaları sektöründe Libya’ya en çok ihracat yapan kuruluşların başında gelen Akel, bu ülkede büyümek için düğmeye bastı.

Karra Demircan Mutfak yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

İzmir ’de mutfak ve banyo tasarımı üretimiyle montaj faaliyetleri yürüten Karra / Demircan, üretimde el değmeden homojenlik, renk bütünlüğü, çizilmezlik sağlayan robot teknolojisi yatırımı yaptı.

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yurtbay Seramik mutfak ve banyolardaki dekorasyonu yeniliyor!

Seramik sektörünün güçlü markası Yurtbay Seramik, mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Erica Serisi ile mutfak ve banyolardaki dekorasyonlarda baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Tarihi Kayseri Mahallesi konsepti oluşturuldu!

Kayseri’de şehrin en önemli sivil mimari örneklerinden olan geleneksel Kayseri Evleri'nin yıkılıp kaybolmasının önüne geçilerek tarihi 'Kayseri Mahallesi' konsepti oluşturuldu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaları yerinde inceled

Türkiye'de mutfak dolap sektörünün büyüklüğü 1 milyar dolar!

Türkiye'de mutfak dolapları ile ilgili sektörün büyüklüğü yaklaşık 1 milyar dolar.Küçük dairelerde mutfakların mobilyanın bir parçası olarak çözüldüğü iyi örnekler tasarlanmaya başlandı.

ZOW İstanbul trend_works konsepti ile 19-22 Mart'ta!

Tüm dünyaya mobilya üretimi konusunda hammadde akışı sağlayan Türkiye, mobilya sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW, yepyeni bir konsepti ülkemize taşıyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı açıldı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, resmi açılış töreni öncesinde Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı başladı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı bugün başladı. Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 28 Şubat tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.

Cucine mutfak konsepti Haberi

Cucine mutfak konsepti

Ece Holding tarafından 2013 yılında satın alınan Isvea, İstanbul'da gerçekleştirilen yapı sektörünün önemli fuarı "Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı- Unicera"da banyolarda devrim yaratan teknolojileri, ödüllü tasarımları ve mutfak mobilyaları ile yerini alırken, Cucine mutfak konseptini ilk kez görücüye çıkardı.


Isvea, 8 Mart'ta İstanbul'da başlayan Unicera'da yerini alarak, son teknoloji ile donatılmış, ödül sahibi özgün tasarımlarını sergilerken, ilk mutfak konsepti "Isvea Cucine" ürünlerini de ilk kez görücüye çıkarttı. Verilen bilgiye göre şirket, 2017 yılı ana temasını "Mükemmeli Keşfetmek" olarak belirledi.


Fuar kapsamında Cappitone, Roll's Lunna, Allegro, Flamma, Regina, Sott'aqua Marino, Sott'aqua Soffice, Viva, Eleganza, Sentimenti, Soluzione, Sistema, Colorisvea ve Isvearte gibi 20'nin üzerinde farklı konsepte sahip, 200'e yakın ürünü ziyaretçilerin beğenisine sunarken, ürünler katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.


"Cucine" ile 2017 ana temaları olan...