25 / 04 / 2024

Çukurova Balkon kadınlar günü kampanyası

Çukurova Balkon kadınlar günü kampanyası

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Zeynep Fıratoğlu: Ev alırken son söz kadınların!

Ev alırken son sözü kadınların söylediğini öngören girişimci iş kadını Zeynep Fıratoğlu, bu fikirden yola çıkarak, emlak sektörüne kadın gözüyle bakan 'kadincaemlak.com' internet sitesini kurdu.

Dünyadaki gayrimenkulün sadece yüzde 1'i kadınların!

Oktar, "Dünyada sadece üç tane kadın devlet başkanı var. Dünyadaki gayrimenkulün sadece yüzde 1'i kadınların. Oysa dünya nüfusunun yüzde 50'sini oluşturuyoruz. Yapacak çok işimiz var" diye konuştu.

Çukurova Balkon'da yeni yıl kampanyası!

İstanbul Kartal'da deniz, Adalar ve orman manzaralı balkonları ile dikkat çeken Çukurova Balkon'da, Çukurovalılar için "peşinatı ve taksitleri öteleme" fırsatı sundu. İşte yılbaşı kampanyasının ayrıntıları...

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2015!

Kurban Bayramı’nda, Mayıs ayı fiyatları ve cazip avantajlarıyla satışa devam edecek. Çukurova Balkon’da, hem peşinatsız hem de ödemeye bir yıl sonra başlayarak yine kişiye özel ödeme planıyla konut sahibi olmak mümkün.

Çukurova Balkon'da kişiye özel dekorasyon imkanı!

Çukurova Gayrimenkul'un tüm dairelerini "Balkonlu olarak tasarladığı yeni projesi Çukurova Balkon, "Private Home" özelliğiyle dikkat çekiyor. Private Home özelliğiyle ev sahiplerinin tarzlarını dairelerine yansıtabiliyor.

Kartal Çukurova Balkon'da fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

Kartal'da Çukurova Gayrimenkul imzası ile yükselmekte olan Çukurova Balkon projesinde deniz, adalar ve orman manzaralı dairelere sıfır peşinat ve bir yıl sonra ödeme avantajları ile sahip olmak mümkün.

Çukurova Balkon'da kişiye özel daireler!

Her dairesi balkonlu olarak tasarlanan Çukurova Balkon, “Private Home”hizmetiyle daire içi tasarım alternatifleri sunarken ev sahiplerinin tarzlarını dairelerine yansıtmalarına imkan tanıyor.

Çukurova Balkon'da kişiye özel tasarım imkanı!

Çukurova Gayrimenkul’un tüm dairelerini “Balkon”lu olarak tasarladığı, Kartal’da deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesi Çukurova Balkon, “Private Home” özelliğiyle dikkat çekiyor.

Çukurova Balkon Evleri satılık daire fiyatları ne kadar?

Çukurova Gayrimenkul'ün iştiraki Çukurova Kent Yapı'nın yeni projesi Çukurova Balkon'da ön talep süreci sonrası resmi satışlar başladı.Kartal Soğanlık'ta yükselen Çukurova Balkon projesi 2 blokta 245 konuttan meydana geliyor.

Çukurova Balkon'da teslimler Haziran 2017'de!

Çukurova Gayrimenkul'ün Çukurova Balkon projesinde teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 240 adet daireden oluşan projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Çukurova Balkon'dan lansmana özel kampanya!

Kartal'da yükselen Çukurova Balkon projesinde bayrama özel peşinatsız ve ödemeye bir yıl sonra başlayarak konut sahibi olunabiliyor.Tüm dairelerin balkonlu olduğu projede 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler yer alıyor.

Çukurova Balkon'da ödemeler 1 yıl sonra!

Çukurova Balkon’da, Ramazan Bayramı kampanyası kapsamında yüzde 1’lik peşinat hiç ödenmeden bedelin yüzde 17’si vade farksız olarak bir yıl sonra, diğer yüzde 17’si ise vade farksız olarak iki yıl sonra ödenebiliyor.

Çukurova Balkon kadınlar günü kampanyası Haberi

Çukurova Balkon kadınlar günü kampanyası

İnşaat sektöründe 25 yıldır markalı konut projeleriyle öne çıkan SON Grup bünyesinde yer alan Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan teslime hazır projesi Çukurova Balkon’da Dünya Kadınlar Günü’ne özel kadın müşterilerine mevcut kampanyasının yanında yüzde 8 ekstra indirim imkanı sunuyor.

Mevcut kampanya dahilinde sadece yüzde 5 oranında düşük bir peşinat ödeyerek ev alanlar, peşinatın kalan yüzde 15’ini bir yıl sonra, daire tutarının yüzde 80’ini ise 120 ay vadeli banka kredisi ile kira öder gibi ödeme imkanına sahip. Her zevke ve ihtiyaca uygun bol alternatifli daire tiplerinin bulunduğu Çukurova Balkon’da tüm dairelerde büyüklüğü oranında en az bir balkon, bazı dairelerde ise geniş teraslar ve bahçe katı kullanım alanı mevcut.


Her ihtiyaca uygun bol daire seçeneği

19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261...