20 / 04 / 2024

çukurova balkon soğanlı

çukurova balkon soğanlı

244 tane konutun yer aldığı Çukurova Balkon Konutları Kartal Soğanlık mevkiinde hayata geçiyor. Satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlayan Çukurova Balkon teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Soğanlık Çukurova Balkon fiyat listesi!

İstanbul Kartal Soğanlık'ta hayata geçen Soğanlık Çukurova Balkon projesi 244 daireden meydana geliyor. Projenin ruhsatı Şubat ayı civarında alınacak. İşte Soğanlık Çukurova Balkon fiyat listesi...

Çukurova Balkon Evleri telefon!

Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Proje İstanbul'un Kartal ilçesinde 2 blokta 244 daire olarak inşa ediliyor. Çukurova Balkon Evleri telefon numarası haberimizde bulunuyor...

Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları!

Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşinat, yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, yüzde 65'i için ise ödemeler ya 1 yıl sonra ya da hemen başlıyor. Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları şöyle:

Çukurova Balkon satış ofisi iletişim!

Kartal Soğanlık'ta inşa edilen Çukurova Balkon Evleri yüzde 1 peşinat imkanıyla satışa sunuluyor. Daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Çukurova Balkon satış ofisi iletişim bilgileri şöyle:

Çukurova Balkon satılık daire!

Kartal Soğanlık'ta inşa edilen Çukurova Balkon satılık daire fiyatları belli oldu. 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar daire seçeneklerinden oluşan Çukurova Balkon satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Soğanlık Çukurova Balkon fiyatları!

Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile hayata geçen Çukurova Balkon projesi Kartal Soğanlık'ta yükseliyor. Soğanlık Çukurova Balkon fiyatları haberimizde yer alıyor...

Çukurova Balkon Kartal ne zaman teslim?

Çukurova Balkon projesinde 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. Projede de dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Çukurova Balkon Kartal ne zaman teslim?

Soğanlık Çukurova Balkon fiyat!

Kartal Soğanlık'ta hayata geçmeye hazırlanan Çukurova Balkon projesindeki 244 konut satışa çıktı. 7 bin metrekare alana yayılan Soğanlık Çukurova Balkon projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Çukurova Balkon'da dört seçenekli ödeme kampanyası!

Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İstanbul Kartal Soğanlık'ta yer alan projede dört seçenekli ödeme kampanyası uygulanıyor...

Çukurova Balkon Soğanlık güncel ev fiyatları!

Çukurova Balkon Soğanlık güncel ev fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan Çukurova Balkon projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta inşa edildi...

Çukurova Balkon'da kişiye özel dekorasyon imkanı!

Çukurova Gayrimenkul'un tüm dairelerini "Balkonlu olarak tasarladığı yeni projesi Çukurova Balkon, "Private Home" özelliğiyle dikkat çekiyor. Private Home özelliğiyle ev sahiplerinin tarzlarını dairelerine yansıtabiliyor.

Kartal Çukurova Balkon'da fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

Kartal'da Çukurova Gayrimenkul imzası ile yükselmekte olan Çukurova Balkon projesinde deniz, adalar ve orman manzaralı dairelere sıfır peşinat ve bir yıl sonra ödeme avantajları ile sahip olmak mümkün.

Çukurova Balkon'da kişiye özel daireler!

Her dairesi balkonlu olarak tasarlanan Çukurova Balkon, “Private Home”hizmetiyle daire içi tasarım alternatifleri sunarken ev sahiplerinin tarzlarını dairelerine yansıtmalarına imkan tanıyor.

Çukurova Balkon'da kişiye özel tasarım imkanı!

Çukurova Gayrimenkul’un tüm dairelerini “Balkon”lu olarak tasarladığı, Kartal’da deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesi Çukurova Balkon, “Private Home” özelliğiyle dikkat çekiyor.

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde hafriyat çalışmaları sürüyor!

Bursa'nın dönüşümüne öncülük edecek olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hafriyat ve zemin güçlendirme çalışmaları başladı.

Soğanlık Pega Kartal satış ofisi!

Soğanlık Pega Kartal satış ofisi ile 0850 222 53 43 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Pendik feribot iskelesine 10 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Soğanlı'da kentsel dönüşüm için ilk kazma vuruldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde ilk kazma vuruldu.Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar çalışmaları inceledi.

Soğanlık Pega Kartal iletişim!

Soğanlık Pega Kartal iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin Nisan 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje İstanbul Park Pisti'ne 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi başladı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve yalnızca Osmangazi'nin değil Bursa'nın dönüşümüne öncülük edecek olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde ilk kazma vuruldu.

Çukurova Balkon Evleri satılık daire fiyatları ne kadar?

Çukurova Gayrimenkul'ün iştiraki Çukurova Kent Yapı'nın yeni projesi Çukurova Balkon'da ön talep süreci sonrası resmi satışlar başladı.Kartal Soğanlık'ta yükselen Çukurova Balkon projesi 2 blokta 245 konuttan meydana geliyor.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesi Türkiye'ye örnek olacak!

Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm alanında Türkiye'ye örnek olacak Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi nin 1. etap 1. kısım ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalayarak yer teslimini yaptı.

çukurova balkon soğanlı Haberi

çukurova balkon soğanlı

Banka kredisi imkanlarıyla hayata geçen Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile inşa ediliyor.


7 bin metrekare arsa alanı üzerinde 2 blok olarak yükselen Çukurova Balkon Konutları İstanbul'un Kartal İlçesi Soğanlık'ta hayata geçiyor.


Kartal Çukurova Balkon projesinde kapalı otopark, sauna, çocuk oyun alanı, fitness, yüzme havuzu ve spor alanları gibi imkanlar mevcut.


Çukurova Balkon Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ödeniyor. Kalan tutarın yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, kalan bedel ise hemen veya 1 yıl sonra ödenebiliyor.


Çukurova Balkon teslim tarihi!

Çukurova Balkon Konutları 24 ayda teslim ediliyor. Projeyle ilgili detayları 444 8 259 numaradan öğrenebilirsiniz.


Ön talep toplanan Kartal Çukurova Balkon projesinde 244 daire bulunuyor. Projede daire fiyatları 240 bin liradan başlıyor. 


Soğanlık Çukurova Balkon iletişim

Tel:...