29 / 03 / 2024

Çullas Grup yeni fabrika

Çullas Grup yeni fabrika

Çullas Grup şirketlerinden Bergama Madencilik, Bergama'dan sonra Aliağa ve Akhisar Organize Sanayi Bölgeleri'nde toplam 110 dönüm alan üzerinde kuracağı iki yeni fabrikasını önümüzdeki yıl faaliyete geçirmeye hazırlanıyor.

Çullas Grup 2 yeni fabrikasını 2015'de hizmete sunacak!

Bergama Madencilik yeni yatırımlarla büyüyecek. Dünyanın sayılı perlit üreticilerinden Bergama Madencilik ’i bünyesinde barındıran Çullas Grup, Aliağa ve Akhisar OSB’lerde 2 yeni fabrikasını hizmete sunacak

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zengin tarafından kuruldu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Yeni Beyzade Grup İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Beyzade Grup İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Timur tarafından kuruldu.

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Çullas Grup yeni fabrika Haberi

Çullas Grup yeni fabrika


Yapı malzemeleri üretimi, madencilik ve Husqvarna markalı bahçe ürünleri ithalatında Türkiye'nin önde gelen kuruluşu Çullas Grup, Ege Bölgesi'nde yeni yatırımlara yoğunlaştı. Çullas Grup, Ege'de gerçekleştireceği yeni yatırımlarla büyüme hedeflerine hız verdi. Grup şirketlerinden Türkiye'nin en büyük perlit madeni rezervine sahip Bergama Madencilik, Bergama'dan sonra Aliağa ve Akhisar Organize Sanayi Bölgeleri'nde toplam 110 dönüm alan üzerinde kuracağı iki yeni fabrikasını önümüzdeki yıl faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. 


Amiral gemisi

Çullas Grup'un üretimini ve ithalatını gerçekleştirdiği diğer alanlarda da bölgede yatırımların devam edeceğini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çullas, "2015 Çullas Grup'un yılı olacak. Bergama madenciliğin yanı sıra Ekokat ve EnerjiBlok markaları ile yapı malzemeleri sektöründe oldukça etkin bir konumdayız. Orman sanayi, bahçe ürünleri ve inşaat makineleri üretiminde dünyanın lider firması Husqvarna'nın distribütörü olarak...