19 / 04 / 2024

Cumaovası Torbalı hattı

Cumaovası Torbalı hattı

Torbalı hattında 6 Şubat’ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN’ın ertelenen resmi açılış töreni, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla bugün gerçekleşecek.

İzban, Torbalı'ya direkt sefer için hazır!

Torbalı'nın açılmasıyla birlikte 110 kilometrelik hat uzunluğuna erişen İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında günde 51 direkt sefer düzenlemek için gerekli planlamayı yaptı.

İzban Torbalı Hattı Bergama'daki ticareti uçuracak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, İZBAN'ın bu yıl içinde Bergama'ya uzatılacağını açıklaması ilçede sevinç ve heyecanla karşılandı.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

TCDD Genel Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan "İzmir Banliyö Sistemi"ni Torbalı ilçesine kadar uzatan 30 kilometrelik ilave hattın açılışı gerçekleştirildi.

İzban Torbalı hattı bugün açılıyor!

Torbalı hattında 6 Şubat’ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN’ın ertelenen resmi açılış töreni, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla bugün gerçekleşecek.

İZBAN Torbalı metrosunu ilk gün 5 bin kişi kullandı!

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın 30 kilometrelik Torbalı hattı, geçtiğimiz Cumartesi günü törensiz olarak hizmete açılmıştı.

İzban Torbalı'nın çehresini değiştirecek!

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın yeni açılan 30 kilometrelik Torbalı hattı vatandaşların akınına uğradı.

İzmir Torbalı'daki 80 toki konutu ne zaman satışa çıkacak?

İZBAN hattının açılmasıyla İzmir'in yeni çekim merkezi olan Torbalı ilçesindeki 80 TOKİ konutu, açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılacak.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

İZBAN’ın 30 kilometrelik Torbalı hattında ilk seferler, bugün saat 05.25’te, Tepeköy ile Cumaovası istasyonlarından karşılıklı olarak başladı. İlk verilere göre altı istasyonu kullanan yolcu sayısı 5 binin üzerine çıktı.

İZBAN Torbalı hattında ilk seferler 6 Şubat Cumartesi günü başlayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Banliyö Sistemi kapsamında yapılan ve mevcut Aliağa-Cumaovası hattının Torbalı'ya kadar uzatılmasını sağlayan projede ilk seferin 6 Şubat Cumartesi günü gerçekleştireceğini açıkladı

İZBAN Torbalı hattı açılış tarihi ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katılımıyla cumartesi günü yapılacağı duyurulan açılışın, Bakan Yıldırım'ın yurtdışı gezisi nedeniyle ertelendiği bildirildi

İzmir Büyükşehir'den yeni üst geçit!

İZBAN Torbalı hattının 6 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek açılış günü için son hazırlıklar yapılırken, İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen istek üzerine hat üzerindeki yaya üst geçitlerine bir yenisini daha ekliyor.

İZBAN Torbalı hattı ne zaman açılacak?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yerel seçim çalışmaları esnasında gündeme getirdiği ulaşım projelerinden biri olan tramvay için 6 farklı söz vermişti.

İZBAN Torbalı hattı açılış için gün sayıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Cumhuriyet tarihinin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan İzmir Banliyö Sistemi İZBAN’ı Torbalı ve Selçuk’a kadar uzatacak yeni hatlara inceleme gezisine bulundu

Cumaovası Torbalı hattı Haberi

Cumaovası Torbalı hattı

Kentteki temasları kapsamında İzmirlilere gül dağıtacak olan Yıldırım, partisinin İl Danışma Kurulu toplantısına da katılacak

Cumaovası-Torbalı hattında 6 Şubat'ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN'ın bir hafta ertelenen resmi töreni, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla bugün yapılacak. İZBAN Torbalı İstasyonu'ndaki tören saat 11.00'de başlayacak. Yıldırım, açılışı İZBAN'ın yüzde 50 ortağı olan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte gerçekleştirecek.


Gönül sofrasında ağırlanacak


Yıldırım, Torbalı İstasyonu'ndaki törenin ardından 14 Şubat Sevgililer Günü olması nedeniyle İzmirlilere kırmızı gül dağıtacak. Bakan Yıldırım, Kaya Termal Otel'de 14.00'te düzenlenecek İl Danışma Meclisi toplantısında parti teşkilatıyla bir araya gelerek orada da 2 bin fidan dağıtacak. Yıldırım, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi, işadamı Erol Eroğlu tarafından oluşturulan 'gönül sofrası'nda aralarında işadamı, akademisyen, dernek yöneticileri ve kanaat önderlerinin bulunduğu...