24 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan diyarbakır

Cumhurbaşkanı Erdoğan diyarbakır

Diyarbakır'da katıldığı Gençlik Festivali'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz, Diyarbakır'ı istismar etmek için değil imar etmek, geliştirmek, yükseltmek, huzura ve refaha kavuşturmak için çalışıyoruz." dedi.

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Afet konutları deprem yönetmeliğine uygun, güvenli ve iklim dostu olarak yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir son dakika açıklamasında "Konutlarımız deprem yönetmeliğine uygun, güvenli, sıfır atık uyumlu ve iklim dostu olarak inşa edilecek" dedi ve vatandaşların hiçbir endişe duymadan bu konutlarda yaşayacağının altını çizdi. 

Türk müteahhitlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teminat mektubu çağrısı: Teminat mektupları doğrudan kabul görmeli!

TMB Başkanı M. Erdal Eren, Türk bankaları tarafından verilen teminat mektuplarının faaliyet gösterilen ülkelerde doğrudan kabul görmesi konusuna ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek talep etti. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Emekli zam oranı göründü! Tarih belli oldu! Emekliler hemen bakın

Milyonlarca emeklinin beklediği haber Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geldi.  Emekli zam oranı göründü! Tarih belli oldu! Emekliler hemen bakın.

Yaşlı ve engelli maaşı alanlara bayram müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Maaşlar resmen erken yatacak!

Yaşlı ve engelli maaşı alanlar merakla yeni maaşlarının kaç lira olacağını araştırırken, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla maaşların ne zaman yatacağı da merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Konut arzı artırılacak, kira fiyatlarındaki şişkinlik ortadan kalkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı son dakika açıklamasıyla konut ve kira fiyatlarına değindi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Kamu işçilerinin zam oranı bugün o saatte açıklanacak!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin gözü kulağı toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetten gelecek zamda. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 11.30'da Beştepe'de kamu işçilerine verilecek zammı duyuracak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğal gazından yararlanarak desteklerin artırılacağını açıkladı!

Desteklerin artırılması ve genç girişimcilerin iş kurmalarına yönelik faizsiz kredi desteğiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğal gazı kaynaklı gelirlerin kullanılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan diyarbakır Haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğan diyarbakır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da katıldığı Gençlik Festivali'nde konuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Diyarbakır'a olan sevgimiz öyle lafla değildir. Biz, Diyarbakır'ı istismar etmek için değil imar etmek, geliştirmek, yükseltmek, huzura ve refaha kavuşturmak için çalışıyoruz.

Türkiye bugün hem kendini savunmanın hem de geleceği inşa etmenin çabası içindedir. Hamdolsun her iki konuda da çok önemli mesafe katettik. Bölgemiz üzerinde hain emelleri olanların maşalığını yaparak bu halka hizmet...