29 / 03 / 2024

Cumhurbaşkanının konuşmaları

Cumhurbaşkanının konuşmaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz medeni olmayı o beton yükselişlerde değil, toprağa yakın olma şeklindeki mimari anlayışımızda bulacağız. Ben bu noktada Çevre Şehircilik Bakanıma da söylüyorum. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın, yıkmaksa yıkacağız." dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Raylı sistem ağlarının toplam uzunluğu 340 kilometre oldu!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da tamamlanan raylı sistem ağının toplam uzunluğunun  340 kilometreye kadar çıktığını belirtti. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek ''Çok daha sağlam, sağlıklı şehirler kurmamız lazım." dedi.

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki Ayder Yaylası'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12’nci Kalkınma Planı açıklaması: Bugün Meclis'e sunuluyor, enflasyon yüzde 4,7'ye düşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12’nci Kalkınma Planı'nın bugün Meclisin takdirine sunulacağını belirtti ve detaylarını paylaştı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta düzenlenen EXPO 2023'e gönderdiği videolu mesajda şunları söyledi; "Önümüzdeki aylardan itibaren İnşallah deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlamayı istiyoruz. İşte haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Çimento ve hazır beton sektörüne şok! Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat artışları yakın takibe alındı

Yüksek fiyatlarla mücadele için birçok sektörde ağır ceza ve yaptırımlar uygulayan Hükümet şimdi de çimento ve hazır beton sektörünü mercek altına aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektörü için ağır yaptırımların yolda olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi verilecek! Şartlar belli oldu! Hemen bakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni evlenen çiftler için faiz kredi fırsatı sunacaklarını açıkladı. Dünkü Kabine sonrası detaylar belli olmaya başladı. Peki evlilik kredisi ne kadar, başvuru şartları ne? Hemen başvurun! İşte evlilik kredisi ile ilgili ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak enflasyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, enflasyon konusunda açıklama yaptı. Yılmaz, “Aylık bazda düşüşleri daha erken göreceğiz. 2023 sonuna doğru, 2024’ün başlarında aylık bazdaki gelişmeleri göreceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak kentsel dönüşüm mesajı! Peş peşe detaylar verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İzmir programı çerçevesinde İzmir Ticaret Odası'nda (İZTO) iş insanlarıyla bir araya geldi. Kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, 14 bin 512 adet konutun yapımının sürdüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

Cumhurbaşkanının konuşmaları Haberi

Cumhurbaşkanının konuşmaları

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumu'na katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İstanbul'da çöp olayını 1,5 yılda çözdüklerini belirten Erdoğan, "Vahşi depolamayı bıraktık, modern depolamaya geçtik. Elektrik enerjisi üretiminden tutun bunun yanında kompost gübre üretimine varıncaya kadar bu adımları attık. Bu işi şimdi bazı büyükşehirlerimiz daha geliştirdi, daha iyi bir konuma geldiler. Ankara Büyükşehir'de de şu anda bu çok daha farklı bir konuma geldi. Diğer bazı büyükşehirlerimizde de yine aynı şekilde bu var." ifadelerini kullandı.

"Ne olur ülkemizi katletmeyelim"

Erdoğan, TOKİ'nin bu işin savaşını 16 yıldır verdiğini belirterek, 860 bin konut yapıldığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu çalışmaların bazı yerlerde başarılı olduğunun altını çizerek, "(Peki başardın mı kardeşim?) dersen inanın başaramadım. Niye?...