27 / 04 / 2024

cumhuriyet altın fiyatı

cumhuriyet altın fiyatı

Altın fiyatlarında son dakika milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 22 ayar altın ne kadar? soruların cevaplarını araştırıyor. İşte 21 Mayıs 2022 canlı altın fiyatları...

Altın fiyatları tekrar yükselişte! 24 Ocak 2024 Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın yüzde 0,19 artışla 2032 dolardan işlem görürken yatırımcılar 24 Ocak Perşembe Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatlarını araştırıyor. 

Altın gram fiyatı ne kadar? Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın gram fiyatı yükseliş yönlü hareketlerini sürdürmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı hafta içi 2000 dolar psikolojik seviyesine kadar düşmesinden sonra kayıplarını geri almış durumda. Dolar kuru ve ons altın ile yön bulan altın gram fiyatı ise yükselişini güçlendirdiği görüldü.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

2003'te asgari ücretle 25 cumhuriyet altını alınırken, bakın şimdi kaç tane alınıyor?

Asgari ücretle çalışan bir işçi 2003'te yıllık geliriyle 25,4 cumhuriyet altını alabilirken, 2023'te bu 9,5 altına düştü. Peki asgari ücretin cumhuriyet altını karşısında en değerli olduğu yıl hangi yıldı? 

Gram altın fiyatında yeni rekor seviyesi yakalandı...

Ons altın rakamı, yaklaşık iki hafta sonra 2000 dolar seviyesini yeniden test ederken, gram altın fiyatı da ons altındaki artışında etkisi ile tarihi rekor seviyesini 1857 Türk Lirası'na yükseltti. İşte haberin ayrıntıları...

Altındaki yükseliş tavan yaptı! Gram altın fiyatı tarihi zirvesinde...

Ons altın rakamı, dolar endeksi ve ABD tahvil faizlerindeki düşüşün etkisi ile 1982 dolara kadar çıkış gösterdi. Buna göre, Gram altın fiyatı, ons altındaki artışında etkisi ile tarihi zirvesine ulaştı. İşte haberin detayları...

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Altın fiyatları yükseliyor! 8 Ekim 2023 son dakika gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların gündeminde yer alan altın fiyatları yükseliyor. İşte 8 Ekim 2023 son dakika gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları...

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Altın yükselişte! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı sakin kapatan altı haftaya hareketli bir giriş yaptı. Peki  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları uçuşa geçti! İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini araştırdığı altın fiyatları uçuşa geçti. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altınında flaş gelişme! 9 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Altında yükseliş bugün de devam ediyor.  Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını ne kadar?'' sorularını araştırıyor.

cumhuriyet altın fiyatı Haberi

cumhuriyet altın fiyatı

Altın fiyatlarında son dakila, altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Vatandaşlar "21 Mayıs 2022  gram altın ne kadar?  Çeyrek altın kaç lira? 22 ayar altın ne kadar? Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar oldu?" sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 21 Mayıs 2022 canlı altın fiyatları...

ALTINDA TANSİYON YÜKSELİYOR

Atın fiyatları bu hafta yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını, 22 ayar altın ve düm diğer altın fiyatlarında tansiyok yükseldi.

  

 Doların yükselmesi altın fiyatlarının artık yukarı yönlü hareket etmesini sağladı. Dolar ise Fed'in faiz artırma kararı ile yükselirken, daha da yükselmeye devam edeceği söyleniyor. ABD Merkez Bankası, enflasyon oranlarının düşene kadar faiz artıtacağını söyledi. Bu durum da doların yükselmesini sağlayacak.

Altın fiyatlarında son dakika 21 Mayıs 2022! Peki CANLI ALTIN 20 MAYIS 2022! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam...