25 / 04 / 2024

D Planı kampanyası

D Planı kampanyası

24 Şubat 2015, İstanbul Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat’ın, '' D Planı ” seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor.

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

Ziraat Bankası'ndan anne babalara müjde! Okula dönüş kampanyası başladı! Başvuran kişilere anında 250 TL!

Kampanyalarına devam eden kamu bankası Ziraat yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya 1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılan alışverişlerde geçerli olacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

MediaMarkt'tan okula dönüş kampanyası: Teknoloji ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılayın!

Okulların açılmasına sayılı günler kala, MediaMarkt 'Okula Dönüş' kampanyasıyla öğrencilere ve velilere cazip fırsatlar sunuyor.

Okula dönüş hazırlıkları başladı! Teknosa ve Akbank’tan okul harcamalarına indirim fırsatı!

Eylül ayına sayılı günler kalırken, evlerde okul telaşı başladı. Aileler şimdiden mağaza mağaza dolaşıp çocuklarının okul ihtiyaçlarını en ucuz nereden karşılayabileceklerini araştırırken, Teknosa ve Akbank okula dönüş kampanyası ile velilere indirimli alışveriş imkanı sunuyor.

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

Yeni evim kampanyası ödeme planı açıklandı mı? TOKİ orta gelirliye konut kampanyası taksitleri belli oldu mu?

Yeni evim kampanyası ev almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Özellikle ödeme planına dair detaylar araştırılıyor. İşte detaylar!

Vivense’de çalışma masalarında, kitaplıklarda muhteşem indirimler sizi bekliyor! Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Okulların açılmasıyla veliler öğrenciler için çalışma masası ve kitaplık arayışına girdiler bile. Vivense’de geçerli olan okula dönüş kampanyasında birçok çalışma masası ve kitaplık modeli mevcut. Peki, hangi ürünlerde ne kadar indirim var? İşte, Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Monster hayranlarına müjde! İndirim kampanyası uzatıldı! Monster 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Monster okula dönüş indirimlerinde süre uzatımına gitti. Artık hayalinizdeki Manster notebooklara okula dönüş kampanyası dahilinde 30 Eylül'e kadar sahip olabilecek. 500 TL ile 1500 TL arasındaki indirimlerden faydalanmak için hala süreniz var.

Vivo'dan okula dönüş kampanyası! Vivo Y53S'ye indirim! 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vivo "Okul'a Dönüş" kampanyasına özel olarak Vivo Y53s'ye indirim yaptı. Yeni fiyatını görenler şoke oldu. Peki, Vivo Y53s fiyatları ne kadar? İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Amazon.com.tr'de 19 milyon öğrenciyi ilgilendiren fırsatlar için son gün! İşte Amazon.com.tr 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Amazon.com.tr'nin yaz tatilinden dönen ve yeni öğretim yılına başlayan yaklaşık 19 milyon öğrenci için ‘Şehre ve okula dönüş kampanyası’ için son gün bugün. Son tarihin 19 Eylül olarak açıklandığı kampanya Lenovo, HP,  Samsung gibi elektronik makralarının yanı sıra Scricsk, Rotring ve Pelikan gibi k

D&R’da tüm elektronik ürünlere özel indirim başladı! D&R 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kültür, sanat ve eğlence dünyasına ait pek çok içerik ve ürünleri bulabileceğiniz D&R’da okula dönüş kampanyasına ek tüm elektronik ürünlerde indirim başladı.

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.

DOQU HOME’da 1 alana 1 bedava kampanyası! İşte DOQU HOME 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

DOQU HOME Eylül ayının gelişiyle kampanyalı ürünlerini arttırmaya başladı. Önce yapmış olduğu kampanyalara ek, son olarak ‘Okula Dönüş’ kampanyası ve diğer kampanyalarla indirimli ürünleri tüketicinin beğenisine sunuyor.

D Planı kampanyası Haberi

D Planı kampanyası

 “Kiracı Garantisi”, “Aidat Garantisi”, “iade garantisi”, “ev güncelleme”, “kredi ödeme yardımı”, “ilave teknik destek”, “mülk yönetimi”  ürünlerinin değişik kombinasyonlarla bir araya getirilerek oluşturulan ve Platinum, Gold ve Silver olarak adlandırılan D Planı Paketleri  Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere hediye ediliyor.


D Planı İle İyi Bir Hayat

Avrupa Yakası’nın en önemli yerleşim bölgelerinden Bahçeşehir’de sağlıklı yaşam uygulamaları ve teknolojinin bir arada hayata geçirildiği “hi-Fit”,  sağlıklı, zinde ve fit olmak adına sunduğu sıra dışı konsepti ve site içi aktiviteleriyle rezidanstan öte insanın kendisini her an daha iyi hissedeceği ve sağlıklı yaşama dair deneyimlerini teknoloji ile zenginleştirebileceği bir yaşam alanı sunuyor. 


hi-Fit projesi ile daha zinde ve sağlıklı yaşam gibi modern hayatın olmazsa olmazlarını bir araya getiren Dumankaya İnşaat,...