29 / 03 / 2024

Dağ Mühendislik ihale kazandı

Dağ Mühendislik ihale kazandı

Konya'nın hızla büyüyen inşaat firmalarından olan ve İstanbul'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, İstanbul'da önemli projeler hayata geçiliyor.

Dağ Mühendislik dev bir ihale daha kazandı!

İstanbul Başakşehir'deki arsa için ihale sonuçları açıklandı. 1 milyar 90 milyon liralık dev ihaleyi Dağ Mühendislik kazandı.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Aksoy Şeyhun tarafından kuruldu.

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da  bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sevinç ve Şakir Kurt ortaklığında kuruldu.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Erol Sezer ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi Barış Kalın ve Kemal Duyan ortaklığında Çekmeköy'de kuruldu.

Dağ Mühendislik ihale kazandı Haberi

Dağ Mühendislik ihale kazandı

Konya'nın hızla büyüyen inşaat firmalarından olan ve İstanbul'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, İstanbul'da önemli projeler hayata geçiliyor. İstanbul Başakşehir'deki arsa için ihale sonuçları açıklandı. 1 milyar 90 milyon liralık dev ihaleyi Dağ Mühendislik kazandı. Dağ Miihendislik'ten şu açıklama yapıldı: "İlk oturumu 17 Mart'ta gerçekleştirilen Emlak Konut Hoşdere 4. Etap arsasının ikinci oturumu önceki gün yapıldı. İhalesinde 5 firmanın yarıştığı arsayı kazanan, Emlak Konut GYO'ya 275 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Dağ Mühendislik oldu. 189 bin 901 metrekare büyüklüğe sahip olan arsa üzerinde konut alanı, ilköğretim tesis alanı, özel sağlık tesis alanı, ticaret alanına, eğitim öncesi tesis alanı ve park alanları kapsamında toplam 225 bin 663 metrekare inşaat yapılabilecek." 1992 yılında Konya'da kurulan Dağ Mühendislik, 7...