20 / 04 / 2024

Dağ Mühendislik Tual Adalar satılık

Dağ Mühendislik Tual Adalar satılık

Ön talep sürecinin devam ettiği Tual Adalar projesinde daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Dağ Mühendislik Tual Adalar teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Dağ Mühendislik Tual Adalar satılık!

Dağ Mühendislik Tual Adalar satılık daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor. Yaklaşık 570 konuttan oluşan proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Yakacık Tual Adalar satış ofisi!

Yakacık Tual Adalar satış ofisi telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi. Dağ Mühendislik imzası ile yükselecek projede adalar ve deniz manzarasına sahip konutlar yer alıyor.

Tual Adalar Kartal projesi yakında satışta!

Dağ Mühendislik'in Emlak Konut GYO'dan aldığı Kartal arazisinde yapacağı proje Tual Adalar adıyla satışa sunulacak. Kartal Yakacık'ta yer alan Tual Adalar projesi 700 konutluk olacak...

Tual Adalar Yakacık iletişim!

Tual Adalar Yakacık iletişim için 444 9 324 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Bu ay satışa sunulması öngörülen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Sartek Mühendislik İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sartek Mühendislik İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Gediktaş tarafından kuruldu.

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Kutluk tarafından açıldı.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Tual Comfort 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dağ  İnşaat, Tual Comfort projesi için düğmeye bastı. Peki Dağ  Mühendislik , Tual Comfort projesi nerede? İşte Dağ  İnşaat, Tual Comfort projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Rapid Mekanik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rapid Mekanik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Taner Songur tarafından kuruldu.

Geocorp Mühendislik Enerji İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Geocorp Mühendislik Enerji İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Arkan tarafından kuruldu.

Alaca Mühendislik Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaca Mühendislik Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dereli tarafından kuruldu.

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokuş tarafından kuruldu.

Reisler İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reisler İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Reis tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Adalar satılık Haberi

Dağ Mühendislik Tual Adalar satılık

Toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanına yayılan projede iletişime göre telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.


Ön talep sürecinin devam ettiği Tual Adalar projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Sosyal seçenekleri  arasında Tual Adalar projesinde  kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi seçenekler yer alıyor. Proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor.


Toplam 570 adet daireden meydana gelen Tual Adalar projesi lokasyon bilgisi kapsamında Rönesans Gayrimenkul'ün Sayfiye projesinin hemen önünde yer alıyor.


Dağ Mühendislik Tual Adalar teslimleri Aralık 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde inşa edilecek.


Tel: 444 9...