26 / 04 / 2024

dağıtım şirketleri

dağıtım şirketleri

Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk, Türkiye'nin ülke olarak Rusya'dan indirimli petrol almasına rağmen benzin fiyatlarının sürekli artmasının doğru olmadığını söyledi.

Elektrik faturasına eklendi vatandaş kuzu kuzu ödedi. İşte faturaları şişiren o yöntem

Elektrik dağıtım şirketleri daha önce de çalışanlarının temsil ve konaklama gibi giderlerini faturalara aksettirerek abonelerden tahsil ediyordu. Bakın yıllarca vatandaştan hangi harcamayı tahsil etmişler.

Benzin ve motorine gizli zam! Dağıtım şirketleri durmuyor!

Akaryakıt fiyatlarına, üç haftadır üçüncü “gizli” zam uygulandığı belirlendi. İşte akaryakıt dağıtım şirketlerinin yaptığı o zamlar...

Elektrik dağıtım bedeli yüzde 250 arttı!

Elektrik şirketleri yeni yılın ilk ayından itibaren elektrik faturalarındaki dağıtım bedeline yaklaşık yüzde 250 oranında gizli zam yaptı. Bu zam faturaya 30-35 lira yansıdı.

Elektrik dağıtım şirketlerine uyarı!

TÜSODER Genel Başkanı Ağaoğlu: "Elektrik dağıtım şirketleri, olumsuz hava koşullarında tüketicilerin mağdur edilmemesi için gerekli tedbirleri alarak, yaptıkları işin kamusal hizmet olduğunun bilinci ve ciddiyetiyle çalışmalıdır" dedi.

Elektrik dağıtım bağlantı bedeli nedir?

Elektrik dağıtım faaliyeti, elektrik enerjisinin 36 kV ve altındaki hatlar üzerinden naklini gerçekleştirmek için gerekli olan tesis ve şebekenin tesisi ile bu tesislerin işletilmesi ve bakımını kapsıyor. Peki, elektrik dağıtım bağlantı bedeli nedir?

Elektrik faturası dağıtım bedeli nedir?

Mesken ve işyeri gibi elektrik abonesi olan bağımsız bölümlere kesilen faturalarda yalnız tüketilen elektriğin bedeli istenmiyor. Fatura kapsamında birçok bedel de talep ediliyor. Peki, elektrik faturası dağıtım bedeli nedir?

Bekut İnşaat Dağıtım Organizayon Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekut İnşaat Dağıtım Organizayon Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Kutlu tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Aralık'ta Tuzla, Aydıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Torunlar Başkent Doğalgaz Dağıtımı borsaya açacak!

Torunlar Grubu CFO'su İsmail Kazanç, Başkent Doğalgaz Dağıtım'ın 2015'in ikinci yarısından itibaren halka açılmasını planladıklarını açıkladı..

Mavikent'te anahtar dağıtımı yapılacak!

Konut anahtar Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, yılarının hak sahiplerine dağıtımı, 4 Aralık Perşembe dğılma yaşanmaması için takvimde belirtilen gün ve ertesi günü Mavikent'te başlayacak.

Yunanistan sınırına doğalgaz dağıtım merkezi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan sınırında, Türkiye topraklarında bir dağıtım merkezi, bir hat oluşturmayı ve oradan talebe cevabın verilmesi noktasında Rusya ile bir ön mutabakat sağlandığını açıkladı.

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni yapıldı!

“Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni” Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende 26 şehir parkı, 27 atık su arıtma ve 2 katı atık tesisinin açılışıyla 120 çevre temizlik aracının hizmete alımı yapıldı.

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti!

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "Türkiye'nin 2023 yılında altyapı konusunda sıfır problemli olmasını istiyoruz" dedi.

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz!

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz. Aksa Enerji Genel Müdürü Uygun, "Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz, açığı kapatmak için liberasyon ve regülasyonu bir arada yapmaya çalışıyoruz” dedi.

TOKİ Çeşme Reisdere parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı!

TOKİ Çeşme Reisdere projesinin parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı. 4 Kasım 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan planlar 9 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek...

dağıtım şirketleri Haberi

dağıtım şirketleri

BOTAŞ'ın eski yöneticilerinden Ali Arif Aktürk, OPEC'in petrol üretiminde günlük 2 milyon varil kesinti yapmasının ardından Türkiye'de benzin ve motorine bir haftada üst üste üç kez zam yapılmasının doğru olmadığını söyledi. Ertürk Ukrayna-Rusya savaşından bu yana Türkiye'nin Rus petrolünü indirimli aldığını piyasadaki bazı dağıtımcıların da indirimli petrol almasına rağmen tek tip fiyat uygulanmasının doğru olmadığını belirtti. Aktürk, benzin fiyatlarıyla ilgili rekabetçi bir ortam oluşturulması gerektiğini belirterek alım gücünün düştüğü, enflasyonun ise yükseldiği bir ortamda fiyatların mutlaka rekabetçi hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.

OPEC kararı etkili oldu

Petrol fiyatlarındaki artışın normal olduğunu, savaşın yanı sıra Fransa'daki grev, Avrupa'daki gaz krizi ve son olarak OPEC'in aldığı günlük üretimi 2 milyon varil kısma kararının artışlarda etkili olduğunu anlatan Aktürk, ancak Rusya tarafından sağlanan indirimlerin...