29 / 03 / 2024

Dağlarca Çağlar Swissotel Residences Bodrum Hill açıklaması

Dağlarca Çağlar Swissotel Residences Bodrum Hill açıklaması

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti ve Swissôtel Residences Bodrum Hill projesini anlattı...

Toronto'da konut satışları son 23 yılın en düşük seviyesine geriledi

Toronto'da konut satışları 23 senenin en az seviyesine kadar gerilerken ortalama konut fiyatı da yüzde 5,4 kadar düştüğü açıklandı. Buna göre, 2023 yılının başında Kanada’da konut rakamlarındaki yükseliş nedeni ile yabancılara satış yasaklanmıştı. İşte haberin detayları...

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Xiaomi 13T Pro, tanıtımından önce gizlice Amazon'da satışa çıktı!

Xiaomi 13T Pro'nun tanıtımı öncesinde beklenmedik bir şekilde sürpriz bir hamleyle Amazon'da satışa sunuldu. Üst düzey performans arayan kullanıcılar için tasarlanan 13T ailesi, muhtemelen Temmuz ayında resmi duyurusunu yapacak.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro rekabetçi fiyatı ile Vatan Bilgisayar'da satışa çıktı!

Xiaomi'nin popüler Redmi Note serisinin en yeni üyesi Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Vatan Bilgisayar'da satışa çıktı. Peki, Xiaomi Redmi Note 12 Pro fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da konut satışları yüzde 47 düştü!

TÜİK tarafından açıklanan resmi verilere göre, Ocak – Nisan döneminde Türkiye’de toplam 368 bin 867 konutun satışı gerçekleşti. Açıklanan verilere göre, İstanbul'da konut satışlarının yüzde 47 düştüğü görüldü.

Suzuki Vitara'da Haziran'a özel fiyatlar! Sakın kaçırmayın! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Suzuki'den en beğenilen araçlarından biri olan Vitara'da Haziran'a özel fiyatlar belirlendi! Peki, Suzuki Vitara fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

EPDK'dan akaryakıt dağıtıcıları ile ilgili yeni karar!

EPDK akaryakıt dağıtıcıları ile ilgili yeni kararını açıkladı. Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre dağıtıcılar zorunlu petrol stokunun, 14-31 Mart arasında %7, 1-12 Nisan arasında %6`sına denk gelen miktarının piyasa faaliyetlerine konu edebilecekler.

Ordu'da arsa satışları hareketlendi!

Konut satışlarının son günlerde düşüşe geçtiği Ordu'da arsa satışları artışa geçti. 

Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapılar tespit edilmeli!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapıların tespit edilmesi gerektiğini belirtti. Özkaymak, bu bölgede hasarlı binalar için orta şiddetli depremlerin tehlike oluşturduğuna dikkat çekti.

Muğla'da konut satışları düşüşe geçti!

Türkiye'de Ağustos ayı konut satışları önceki gün açıklandı. Türkiye genelinde konut satışları 140 bini geçerken Muğla'da ise satışlar  yüzde 26,8 düştü.

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Ziraat Bank Özbekistan, 5'inci şubesini Fergana'da hizmete açtı!

Açılışlarını hız kesmeden sürdüren Ziraat Bankası'nın iştiraki olan Ziraat Bank yeni şubesini Fergana'da hizmete açtı...

TOKİ Hatay'da inşa ettiği 7 bin 695 konutun teslimini gerçekleştirdi! 

Ülke genelinde yatay mimari anlayışı ile vatandaşlar ev sahibi yapan TOKİ, Hatay'da inşa ettiği 7 bin 842 konutun 7 bin 695'nin teslimini gerçekleştirdi. 

Dağlarca Çağlar Swissotel Residences Bodrum Hill açıklaması Haberi

Dağlarca Çağlar Swissotel Residences Bodrum Hill açıklaması

Son yıllarda büyük şehirlerden bunalan kesimin öncelikli yatırım rotası olan Bodrum'da gayrimenkul sektörü hız kesmiyor. Pandemiyle birlikte Bodrum'un yıldızı daha da parlarken, bölgedeki hareketliliğin önümüzdeki dönemde daha da artması bekleniyor.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü ifade ederek, “Son birkaç yılda özellikle büyük şehirlerin stresinden, nüfus ve yapı yoğunluğundan uzaklaşmak isteyen çok sayıda kişi, Bodrum'da yeni, konforlu bir hayat kurmanın hesaplarını yapıyor. Sağlık hizmetleri, okullar, havalimanı, sosyal yaşam, iş olanakları gibi konuları alt alta koyduğunuzda Bodrum sadece Türkiye'de değil tüm Akdeniz çanağındaki en gözde yerleşim alanlarından biri olarak öne çıkıyor” dedi.

DOĞRU LOKASYONDA KALİTELİ YAPILAR

Bodrum'daki gayrimenkul...