17 / 04 / 2024

Dağyenice sağlık serbest bölgesi mi oluyor

Dağyenice sağlık serbest bölgesi mi oluyor

Bursa’nın geleceği adına belirlenen hedefler ve bunlara ulaşılabilmesi için yapılan stratejik planlamalarda turizm öne çıkıyor. Yani, Bursa’nın geleceğinde turizmin önemini ilk söyleyip harekete geçen de Vali Şahabettin Harput oldu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Erler tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı'na gıda güvenliği için denetim çağrısı yapıldı!

Kısa süre önce Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'numune' kararı tartışmalara sebep olmuştu. Bu kararla birlikte gıda güvenliğinin risk olduğu konuşuldu ve Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol denetimlere önem verilmesine dikkat çekti. Doğruyol’a göre Tarım Bakanlığı denetimleri eksik…

Sağlık Bakanlığı sürpriz bir kararla çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların KPSS puanına göre alınacağı belirtilirken, ilana ilişkin ayrıntılar da belli oldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Sağlık Bakanlığı kadro ve branş dağılımı belli oldu! 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Sağlık Bakanlığı tarafından 85 bin personel alımı için ilk etapta 42 bin 500 personel alınacağı açıklamıştı. Sağlık Bakanlığı kadro ve branş dağılımı belli olurken KPSS-2022/11 tercih kılavuzu da ÖSYM üzerinden açıklandı.

Sağlık Bakanlığı'nın 42 bin 500 işçi ve personel alım detayları belli oldu! İşte branş ve unvan dağılımları...

Sağlık Bakanlığınca toplam 42 bin 500 işçi ve personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Sağlık Bakanlığının 42 bin 500 işçi ve personel alım detayları belli oldu! İşte branş ve unvan dağılımları...

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Adnan Alı M.R. Matabchı tarafından kuruldu.

Dağyenice sağlık serbest bölgesi mi oluyor Haberi

Dağyenice sağlık serbest bölgesi mi oluyor


Bursa’nın geleceği adına belirlenen hedefler ve bunlara ulaşılabilmesi için yapılan stratejik planlamalarda turizm öne çıkıyor. Yani, Bursa’nın geleceğinde turizmin önemini ilk söyleyip harekete geçen de Vali Şahabettin Harput oldu.

Dünyanın belli başlı turizm fuarlarında Bursa’nın tanıtımı için özel bir birlik oluşturdu. Sonra termal arayışlarına yöneldi. Karşı çıkanlara kulaklarını tıkayıp, yıllar öncesinde olduğu gibi Bursa’yı yeniden termal turizm merkezi yapmak için kararlı davrandı.

Uluslararası otel zincirlerinin Bursa’da yatırım yapmalarının nedenleri arasında bu termal arayışlar var. Açılan kuyular başlangıçta hayal kırıklığı yaşatsa da Vali Harput umudunu yitirmedi. 

Dağyenice’de bir termal köy oluşturmak üzere harekete geçti, bunun için yatırımcılarla görüşmeler bile yaptı.

Başlangıçta Vali Harput’un hayali görülen Dağyenice Termal Köyü şu sıralar Ekonomi Bakanlığı’nın yeni serbest bölgeler çalışmasıyla önem kazanacak.

Vali Harput’un bizzat Ektonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı...