24 / 04 / 2024

daikin Paladyum Beytepe

daikin Paladyum Beytepe

Ankara’nın yeni yaşam alanı Paladyum Beytepe, iklimlendirme çözümlerinde dünya lideri Daikin’i tercih etti. Paladyum Beytepe, Mini VRV sistemleri ile her yaşam alanına özel ısıtma-soğutma konforu sunacak...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Kaman Arkeoloji Müzesi Daikin'i tercih etti!

Daikin, Türkiye'nin bir çok önemli projesinde tercih edilmeye devam ediyor. Kırşehir'in Kaman ilçesinde bulunan ve "En İyi Yeşil Müze" ödüllü müze de iklimlendirme çözüm ortağı olarak kendisi gibi yeşil ödül sahibi olan Daikin Altherma'yı tercih etti.

Hacettepe Üniversitesi'nden Beytepe'de 602,6 milyon TL'lik ihale!

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi'nde ek fakülte binaları, sosyal alanlar, yurt ve yeni binalarla birlikte tadilat işleri için ihaleye çıktı. 3 ayrı ihalenin toplamı 602 milyon 626 bin 200 TL...

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki 11 arsasını 207.1 milyon TL'ye satıyor!

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki 11 arsasını 207 milyon 111 bin 300 TL'ye satarken aynı bölgede 90 milyon 987 bin 811 TL'ye Eğitim Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu yaptıracak.

Allora Beytepe'de sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Allora Beytepe Siemens’le işbirliği yaptı. Çayyolu’nun Beytepe ile birleştiği değerli lokasyonda hayata geçirilen Allora Beytepe projesi, sağlık sektörü çalışanlarını unutmadı.

Beytepe Renapark Rezidans satılık!

Beytepe Renapark Rezidans satılık daireleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon,4 oda 1 salon,5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yükseliyor.

Beytepe Renapark teslim tarihi!

Beytepe Renapark teslim tarihine göre dairelerde Aralık 2016'da yaşam başlayacak. Toplam 11 bin 50 metrekare alan üzerinde yükselen proje Kocamanlar Alüminyum A.Ş. imzasıyla hayat buluyor.

Renapark Beytepe fiyat listesi!

Renapark Beytepe fiyat listesine göre daireler 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.Toplam 96 adet daireden oluşan proje Kocamanlar Alüminyum A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor.

Ankara Beytepe Renapark Evleri'nde fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor!

Kocamanlar Alüminyum A.Ş. tarafından hayata geçirilen Ankara Beytepe Renapark Evleri projesinde toplam 96 adet daire bulunuyor. Ankara Beytepe Renapark Evleri'nde fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor.

Daikin VRV sistemleri, Eurovent sertifikası aldı!

Eurovent sertifikası almayı başaran Daikin, VRV sistemlerinin performansını da onaylattı. İklimlendirme sektöründe müşteri güvenini simgeleyen Eurovent sertifikası ile Daikin’in cihazlarında beyan ettiği performans dereceleri doğrulanmış oldu.

Beytepe Yalova projesinin satışları tamamlandı!

İnşaat sektörünün öncü şirketlerinden Beyttürk İnşaat gerçekleştirmiş olduğu 350 Konutluk ‘’Beytepe Yalova’’ projesinin satışlarını 2 ayda tamamladı. Barman; ‘’Türkiye’de Arap ülkelerine proje üreterek kendimize niş bir alan oluşturduk." dedi.

Ankara'nın yeni altın üçgeninin gözdesi Beytepe!

Ankara'da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe'nin gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve AVM'ler ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması bekleniyor.

Beytepe Ankara'nın en gözde yaşam merkezi olacak!

Ankara'da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe'nin; gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve alışveriş merkezleri ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması planlanıyor.

daikin Paladyum Beytepe Haberi

daikin Paladyum Beytepe

Ankara’nın çevreci konut projesi olarak aydınlatmasından, bahçe sulamasına kadar tüm detayların düşünüldüğü Paladyum Beytepe’de, ısıtma-soğutma-havalandırma ihtiyacı yeni nesil sistemler ile karşılanacak.  Paladyum Beytepe, Mini VRV sistemleri ile her yaşam alanına özel ısıtma-soğutma konforu sunacak.


Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, doğayla iç içe ortam sunan yeşil alanları, hayatı kolaylaştıran geniş sosyal imkânları ile her zevke hitap eden Paladyum Beytepe Kule Konut Projesi ve Butik İş Merkezi’nin, yaşam konforunda en önemli unsurlardan iklimlendirmede de kaliteden taviz vermediğini kaydetti.


Pala, iklimlendirme konusunu tek bir dış ünite ve Mini VRV sistemleri ile sağlayacak olan Paladyum Beytepe’nin, tercihini enerjinin tasarruflu kullanılmasından yana yaptığını ifade ederek, şunları söyledi:


“Teknolojiden en üst düzeyde yararlanırken çevreci çözümler konusunda hassas davranmaya özen gösteriyoruz. Paladyum Beytepe olarak ev sakinlerini mutlu...