24 / 04 / 2024

daikin yeni kombi modelleri

daikin yeni kombi modelleri

Daikin, Airfel kombi ile soğutmada olduğu gibi ısıtmada da kullanıcısına yenilikler sunmaya devam ediyor. Şirket, Airfel'in kombi markası Integrity' nin yeni modelini tüketicisinin beğenisine sundu...

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford'un Avrupa'daki ticari araç üssü olan Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier'i kombi ve van gövde seçenekleriyle Türkiye’de pazara sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Daikin'den Sakarya'ya kombi fabrikası!

Japon iklimlendirme devi Daikin Sakarya’daki yatırımı için düğmeye bastı. Daikin tarihinin ilk kombi fabrikasını Sakarya'da hayata geçirdi

Koşuyolu Koru Evleri’nde Daikin VRV ile iklimlendirme konforu!

Daikin VRV sistemler, Koşuyolu Koru Evleri’ne de iklimlendirme konforu sağlıyor. Daikin, yeni projelerin iklimlendirme tercihi oldu.

İnşaat sektörüne yeni KDV indirimi geldi!

Maliye Bakanlığı, yayımladığı tebliğ ile inşaat sektöründe yeni KDV indirimine gitti. Konut inşaatlarında kullanılan kombi, cam balkon, duş teknesi, duşakabin, küvet, mutfak dolabı, evye, batarya, duş başlığı, panel radyatör gibi ürünlerden yüzde 18 yerine yüzde 1 KDV alınacak.

Ariston X Kombi Serisi görücüye çıktı!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenecek “ARISTON NET” uygulamasıyla yönetilen Yeni X Kombi Serisi’ni basın toplantısı ile tanıttı.

Baymak'tan kombi alana Rowenta’dan elektrikli süpürge hediye!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak’tan yeni bir kampanya daha. Kampanya kapsamında 31 Ekim 2016’ya kadar Baymak yetkili satıcılarından idee kombi alanlara Rowenta’dan 500 TL değerinde toz torbasız elektrikli süpürge hediye.

Daikin yeni yatırımlar ve satın almalarla büyümeyi hedefliyor!

Sanko’nun Airfel şirketini alarak Türkiye pazarına giren Daikin, yeni yatırımlar ve satın almalarla büyüyecek. Hedefi Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme merkezi yapmak.

Ariston Kombi Galatasaray ile reklam filmine imza attı!

Galatasaray’ın İtalyan sponsoru Ariston Kombi, Spor Toto Süper Lig’in bu devresinde sponsoru olduğu Galatasaray’ın yetenekli ayaklarından Sabri Sarıoğlu ile yeni bir reklam filmine imza attı.

Daikin, teknoloji ve inovasyon merkez üssünü açtı!

Daikin, Ar-Ge ve inovasyona verdiği önemi yeni açtığı merkezi ile bir kez daha kanıtladı. Daikin, bünyesinde bulunan 700 mühendisini sektöre değer katacak yeni çalışmalar yapmak için Japonya’da kurduğu Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde görevlendirdi.

Daikin Türkiye Akademi, Belçika’dan ödülle döndü!

Daikin tarafından her yıl düzenlenen Avrupa Servis Semineri, Avrupa’dan 19 ülkenin Satış Sonrası Hizmet departman yöneticilerini Belçika’da buluşturdu. Yeni hedeflerin belirlendiği seminerin ardından, alanlarının en iyileri ödüllendirildi.

Buderus klasik kombi imajını değiştiriyor!

Lider termoteknoloji markası Buderus’un yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanları, fark yaratan tasarımının yanı sıra sağladığı yakıt tasarrufuyla da dikkat çekiyor.

Daikin Türkiye, Orta Asya’da büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, CIS Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın Ar-Ge, üretim ve lojistik üssü olarak konumlanan Daikin Türkiye, yeni showroom açılışları ile bölgedeki büyümesini sürdürüyor.

daikin yeni kombi modelleri Haberi

daikin yeni kombi modelleri


Daikin, Airfel kombi ile soğutmada olduğu gibi ısıtmada da kullanıcısına yenilikler sunmaya devam ediyor. 2015 yılında Avrupa ısıtma sektöründeki ilk üç firma arasında yer almayı hedefleyen şirket, Airfel'in kombi markası Integrity'nin yeni modelini tüketicisinin beğenisine sundu.


Daikin açıklamasına göre, Airfel markasının şirket bünyesine katılmasından sonra Integrity'nin yeni modeli Integrity Plus, Daikin Türkiye'nin Hendek'teki fabrikasında üretiliyor.


Haftalık programlama özelliğine sahip olan cihaz, böylece kullanıcısının istediği gün ve saatte çalışıyor. İhtiyaç duyulmayan dönemlerde cihazın çalıştırılmamasını sağlayan bu özellik sayesinde gereksiz doğalgaz tüketiminin önüne geçilerek, yakıttan tasarruf sağlanıyor. 


Dokunmatik kontrol paneli uygulaması ile kombinin tüm fonksiyonlarına kolaylıkla ulaşılması imkanı da veren cihaz, yüksek kontrastlı LCD ekran aydınlatmasına sahip. 


Özel debimetre teknolojisi ile konvansiyonel 24 kW kapasiteli cihazlarda alınabilecek en yüksek sıcak su kapasitesini, 15 lt/dk lık...