26 / 04 / 2024

danca 2. sanat şenliği

danca 2. sanat şenliği

Oturma grubu üreticisi Danca tarafından organize edilen 2. Sanat Şenliği bugün bitiyor...

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Camcı, Erdal Çamlıbel ve Resul Çamlıbel ortaklığında kuruldu. 

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum'da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum'a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı...

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

İstanbul 5 milyar dolara kültür-sanat merkezi oluyor!

İstanbul’da 2.5 yıllık dönemde 5 milyar dolarlık yatırım gerçekleşmiş olacak. Bu yatırımlar kentin kültür-sanat çıtasını yükseltecek.

TOKİ Kayabaşı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları listesi!

TOKİ Kayabaşı 2+1 ve 3+1 kurası çekiliyor. Kura çekimi Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılıyor. İşte TOKİ Kayabaşı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları listesi...

TOKİ Kayabaşı kura sonucu sorgulama 2+1!

TOKİ Kayabaşı kura sonucu noter huzurunda İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde açıklanıyor. Projedeki 2 bin 338 adet 2+1 daire sahibini buluyor. TOKİ Kayabaşı kura sonucu sorgulama 2+1...

Usher Raymond'ın 4,2 milyon dolarlık evi!

Tam adı Usher Raymond olan Amerikalı R&B şarkıcısı Usher, 21. asrın en başarılı sanatçıları listesinde 2. sırada yer alıyor. 

Hasanoğlu İnşaat, 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor!

Hasanoğlu İnşaat yarın Boğaziçi Üniversitesi'nde "Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı" temasıyla gerçekleşecek olan 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor. 

Beykoz Kundura sanat merkezine dönüşüyor!

Beykoz Kundura'nın sanat merkezine dönüşme süreci devam ediyor. Lita Yapım Evi ve Tarih Vakfı’nın işbirliğiyle başlayan sözlü tarih projesi 2 yıldır sürüyor.

Manisa Yunusemre TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından inşa edilen TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projeler hakkında bilgilendirdi.

İşte İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in mal varlığı!

İngiliz parlamentosu, Kraliçe 2. Elizabeth'in yıllık gelirini artırmayı düşünüyor. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in liderliğindeki kraliyet ailesinin serveti, bağlı şirketler, taşınmazlar, sanat koleksiyonları ve mücevherlerle birlikte 20 milyar sterlin.

İzmir Narlıdere Sanat Vadisi'nde yanlış projelendirme yapıldı!

İzmir Narlıdere Belediyesi'nin 2. İnönü Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye hayata geçirilen Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nde hatalı projelendirme nedeniyle toprak kayması meydana geldi.

danca 2. sanat şenliği Haberi

danca 2. sanat şenliği

Camı cama sarma tekniğiyle Türkiye'yi uluslararası üne kavuşturan, 74 yaşındaki boncuk ustası Zekai Erdal'ın göz boncuklarının tanıtıldığı şenlikte iki ayrı atölye çalışması yapıldı. Katılımcıların anneler gününe özel hazırladıkları ürünlerse Ağrı'daki bir köy okulu için satışa çıkartıldı. 

Hollanda ortaklı oturma grubu üreticisi Danca tarafından Manavgat'ta organize edilen 2. Sanat Şenliği bugün bitiyor. Camı cama sarma tekniğiyle Türkiye'yi uluslararası üne kavuşturan, 74 yaşındaki boncuk ustası Zekai Erdal'ın göz boncuklarının tanıtıldığı şenlik kapsamında, Filiz Ateş, Christiane Alaettinoğlu, Feyza Açıkgöz, Şahika Ünal gibi el sanatı ustalarının katıldığı şenlik yoğun ilgi gördü. 10 Mayıs'ta başlayan ve "Annemize nazar değmesin" başlığı altında organize edilen şenliğe geçen yıl yazma eğitimi veren Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun Kanadalı gelini Hughette Eyüboğlu ile Zekai Erdal onur konuğu olarak katıldı. 


Gelirler köy okuluna 

Şenlik...