26 / 04 / 2024

Danimarka Mortgage kredisi

Danimarka Mortgage kredisi

Mortgage kredileri konusunda Danimarka'yı uyaran IMF, Danimarka'nın 500 milyar dolarlık mortgage ekonomisinin var olduğunu söyledi...

ABD'de mortgage (konut kredisi) faizleri yükselirken başvurular azaldı!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, önceki hafta yüzde 7,27'ye oranında artarken, mortgage başvuruları 1996 yılından bu yana en düşük seviyeye geriledi.

Konut Kredisi (Mortgage) nedir? Evin krediye konu değeri nasıl belirlenir?

Gündemden düşmeyen konut kredisi kavramı ve detayları vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki, Konut Kredisi (Mortgage) Nedir? Evin krediye konu değeri nasıl belirlenir? İşte detaylar..

Mortgage kredisi nedir? Mortgage kredisi nasıl alınır?

Mortgage kelimesinin Türkçe karşılığı tutsat ya da tutulu satış olarak anlam kazanıyor. Bankaların sunduğu mortgage kredi bu noktada farklı şekilde ifade ediliyor. Peki mortgage kredisi tam olarak nedir ve nasıl alınır? İşte mortgage kredi hakkında bilinmesi gerekenler...

Danimarka eksi 0.5'lik faizle konut kredisi veriyor!

Danimarka'nın üçüncü büyük bankası olan Jyske Bank, eksi 0.5'lik faizle konut kredisi sunmaya başladı. Bu, bankanın borç alana üste para ödemesi gibi bir anlama geliyor.

Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliği büyük avantajlar sağlıyor!

28 Mayıs 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliği, Mortgage kredisi kullanan vatandaşlara yeni hak ve büyük avantajlar sağlıyor.

DenizBank Mortgage Merkezi Esenyurt’ta açıldı!

DenizBank, Türkiye’de bir yeniliğe daha imza atarak, konut kredisi kullanacak müşterilerine daha hızlı, kaliteli hizmet sunabilmek ve Emlak Ofisleri ile işbirliklerini geliştirmek amacıyla ilk ‘Mortgage Hizmet Merkezi’ni İstanbul Esenyurt’ta açtı.

DenizBank’tan ortak mortgage konut kredisi!

Yenilikçi ve ihtiyaca yönelik ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, hayalindeki eve sahip olmak veya yatırım amacıyla ev satın almak isteyen müşterilerine özel olarak sunduğu “Ortak Mortgage Konut Kredisi” ile herkesi ev sahibi yapıyor.

Konut kredisi faiz oranlarında düşüş yaşandı!

Seçimlerden sonra konut kredisi faiz oranlarının düşmesi beklenirken, bankalarda ciddi bir düşüş henüz yaşanmadı. Bugün DD Mortgage ve Halkbank faiz oranlarını aşağı çekti. İşte güncel faiz oranları...

Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel konut kredisi!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere özel hayata geçirdiği Mortgage kampanyasıyla, avantajlı kredi seçenekleri sunuyor.

2016'nın ilk yarısında konut kredisi faizleri yükselecek!

Genel seçimden sonra yükselişe geçen konut kredisi faizleri yüzde 1,20'lere kadar geldi. Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, faizlerdeki yükselişin 2016'nın ilk yarısında da süreceğini, daha sonra düşüş olabileceğini söylüyor.

Esenyurt Hep İstanbul'da son iki blok satışta!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde, beklenen son iki blokta satışlar başladı. Projede 7 farklı bankadan mortgage kredisi kullanma imkânı bulunuyor.

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Temmuz ayının ilk günlerinde en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 0,98'den başlıyor. En son güncelleme 29 Haziran'da DD Mortgage tarafından yüzde 0,94 olan faiz oranı, yüzde 0,98'e yükseltilmişti.

Konut kredisi faiz oranları seçim sonrası ne olacak?

Konut kredisi faiz oranlarının seçim sonrası ne olacağı hakkında Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Umur Güven değerlendirmelerde bulundu. İşte faiz oranlarıyla ilgili beklentiler ve son durum...

Danimarka Mortgage kredisi Haberi

Danimarka Mortgage kredisi

Uluslararası Para Fonu (IMF) Danimarka'yı Mortgage kredileri konusunda uyardı. Amerika'da başlayan 2008 mali krizinde beri Danimarka'da ev fiyatları ortalama yüzde 20 düştü. IMF Danimarka ekonomisinin 300 milyar dolarlık bir hacmi olduğunu ve buna karşın ülkede 500 milyar dolarlık bir mortgage ekonomisi olduğunu...