16 / 04 / 2024

danış park vaziyet planı

danış park vaziyet planı

Maltepe Danış Park satılık konut alternatiflerinden 1+1'lerde fiyatlar 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Danış Yapı imzası taşıyan projede maksimum fiyatlar 4+1'lerde 670 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'na ilk iptal davası Ankara'dan!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali için ilk dava Ankara'dan açıldı. Dava dilekçesinde ihalenin iptali istendi.

Onur Park Life İstanbul'dan konuşturan kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı, yüzde 5 peşinatlı vadeli dev kampanya. Kampanya için son gün 2 Nisan.

Kayseri Kocasinan'daki Yıldızevler Mahallesi sakinleri park istiyor!

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yıldızevler Mahallesi sakinleri, mahallede bir parkın olmadığından dert yanarak ,Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'dan, park talebinde bulundu. Belediye Başkanı'na seslenen mahalle sakinleri, "Başkan bize park yapsana" derken çevrede yeşile hasret kaldı

Danıştay'dan Gezi Parkı Topçu Kışlası kararı!

Gezi Parkı Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin ‘Topçu Kışlası’ projesine Yüksek Kurul’da verilen onayın iptal edilmesi talebini Danıştay 14. Dairesi reddetti. Bu kararla Gezi Parkı’na Topçu Kışlası yapılmasının önü açıldı.

Nurol Park Güneşli'de faizler yüzde 0,59'dan başlıyor!

Nurol Park Güneşli'de faizler yüzde 0,59'dan başlıyor. Bu yıl Temmuz'da teslimlerin başlayacağı Nurol Park Güneşli projesinde 1+1'den, 4+1'e kadar konut tipleri yer alıyor...

Davutpaşa Beyaz Park vaziyet planı!

Davutpaşa Beyaz Park vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Beyaz İnşaat'ın yeni projesi Beyaz Park Topkapı Davutpaşa'da daire fiyatları 395 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Park Mavera 2 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor!

Akyapı ortak girişiminin Başakşehir’de hayat geçirdiği en yeni projesi Park Mavera 2 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor.

Jurassic Park projesine yargıdan onay geldi!

Çukurova Belediyesi'nin tartışmalara neden olan Jurassic Park projesine yargıdan onay geldi. Kararın iptali için açılan davada mahkeme, 'yürütmenin durdurulması' talebini oybirliğiyle reddetti.

Gül Park Yaşam'dan ev almak isteyenlere fırsat!

Gül Park Yaşam'dan ev almak isteyenlere fırsat sunuluyor. 1 oda 1 salon dairelerin 205 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 564 tane daire yer alıyor.

Pendik Esenyalı park alanı imar planı 8 Aralık'ta askıdan indiriliyor!

Pendik Esenyalı Mahallesi, 4044, 4051, 4182, 4183 parseller ve park alanına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı, 8 Aralık 2014'te askıdan indiriliyor. İşte o imar planı...

Park Mavera vaziyet planı!

Park Mavera projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 2016 yılında teslim edilecek projede 672 daire ve 338 ticari birim bulunuyor. İşte Park Mavera vaziyet planı...

danış park vaziyet planı Haberi

danış park vaziyet planı

Danış Park Evleri Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor. Danış Yapı tarafından konumlandırılan proje toplam 94 konuttan oluşuyor.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer verilen Danış Park'ta bloklar 14 kat yüksekliğine sahip. Maltepe Danış Park satılık daire fiyatları minimum 210 bin TL'den başlıyor.


Maltepe Danış Park satılık konut fiyatları 1+1 konutlarda 210 bin TL ile 230 bin TL arasında değişirken, 3+1 konutlarda 420 bin TL ile 495 bin TL arasında değişiyor, 4+1 konutlar ise 640 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor.


Danış Park ne zaman teslim?


Danış Park Konutları'nın teslimleri hemen yapılıyor. Projedeki sosyal imkanlar arasında; spor tesisleri, yüzme havuzu, dinlenme alanları, otopark gibi alanlar bulunuyor.


Maltepe Danış Park satılık daire fiyat ayrıntıları için iletişim bilgileri şöyle;


Telefon: (0216) 441 72 75

Web Adresi:...