28 / 03 / 2024

danışmanlık şirketi donaldsons

danışmanlık şirketi donaldsons

İngiltere merkezli ticari emlak uzmanı DTZ, yine İngiltere merkezli perakende uzmanı Donaldsons ile birleşti.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Selcen Başpınar ve Gökmen Başpınar ortaklığıyla kuruldu.

Efem Endüstriyel Danışmanlık Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efem Endüstriyel Danışmanlık Laboratuvar Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün yapıldı. Efem Endüstriyel Danışmanlık Şirketi'nin merkez nakli Başakşehir'e yapıldı. 

Selman Yurdakul danışmanlık şirketi kurdu!

Uzun yıllar birçok markalı konut projesinde profesyonel üst düzey yöneticilik yapan Selman Yurdakul; İnşaat sektörüne özel danışmanlık şirketi ile faaliyetlerine hızla başladı.

GNS inşaat ve danışmanlık şirketi kuruldu!

GNS inşaat ve danışmanlık şirketi 12 Eylül Perşembe günü Hakan Güneş tarafından kuruldu. 

GD Danışmanlık şirketi kuruldu!

GD Danışmanlık şirketi 15 mart 2017 de Funda Özergüven tarafından kurulmuştur.

Artı Deneyim Danışmanlık artık Ankara’da!

Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirket Ufuk Kayador ve Sevgi Güngör Uyanık tarafından kuruldu. Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirketi, stratejik danışmanlık hizmetlerini Ankara’ya da taşıyor.

Işıkal Etüt ve Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Işıkal Etüt ve Danışmanlık Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alper Işıkal imzasıyla kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Türker Proje Gayrimenkul gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı.

Cushman Wakefield Türkiye’nin en iyi gayrimenkul danışmanlık şirketi oldu!

Cushman Wakefield; gayrimenkul sektöründe uluslararası standardın oluşmasına öncülük eden Avrupa'nın en prestijli ödülü European Property Awards’un “ Gayrimenkul Danışmanlık” kategorisinde Türkiye’nin en iyi şirketi ödülüne layık görüldü.

ABD'li GYO danışmanlık şirketi Keller Williams'tan ''Red Day'' etkinliği!

ABD'li Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, 2009 yılından beri ABD ve Kanada'da gerçekleştirilen sosyal sorumluluk günü "Red Day" etkinliğini (Topluma Katkı Günü) Türkiye'de de uygulamaya başladı...

Anka Grup kentsel dönüşüm için danışmanlık şirketi kurdu!

Fikirtepe'de 76 bin metrekare arsa üzerinde 2200 hissedar ile kentsel dönüşüme öncülük eden Anka Grup, İstanbul ve Marmara Bölgesi başta olmak üzere bütün Türkiye'ye hizmet verecek, "Anka Kentsel Dönüşüm ve Danışmanlık Hizmetleri" şirketini kurdu...

danışmanlık şirketi donaldsons Haberi

danışmanlık şirketi donaldsons

DTZ ve Donaldsons üstün perakende gayrimenkul danışmanlarından birini yaratmak amacıyla birleştiler.

Öncü küresel gayrimenkul danışmanlarından DTZ, Birleşik Krallık'ta faaliyet gösteren gayrimenkul danışmanlık şirketi Donaldsons LLP'yi 39,8 milyon İngiliz Sterlini peşin ve 8.8 milyon İngiliz Sterlini vadeli olarak ödenme şartıyla satın aldı.

Bu işlem özellikle perakende gayrimenkul alanı göze alındığında DTZ'nin Avrupa'daki kapsamlıhizmetlerini önemli ölçüde geliştirecek. Donaldsons müşterileri ayrıca DTZ'nin Avrupa ve küreselplatformdaki müşteri odaklı geniş gayrimenkul hizmetlerine erişim olanağına sahip olacaklar. Şirketler Ağustos 2007'den itibaren DTZ adı altında birleşecekler.Merkezi Londra'da olan Donaldsons Birleşik Krallık'taki 690 ve kıta Avrupa'sındaki 220 olmak üzeretoplam 910 çalışanıyla hizmet veriyor.Geniş bir müşteri portföyüne gayrimenkul danışmanlık hizmetleri sağlayan Donaldsons, 30 Haziran 2006'da sona eren mali yıla göre 52.2 milyon İngiliz Sterlini Birleşik Krallık'tan olmak üzere toplam 62.9...