24 / 04 / 2024

dap holing ziya yılmaz yatırım

dap holing ziya yılmaz yatırım

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konaklarından şimdi alanın yüzde 50 kar elde edeceğini söylüyor. Yılmaz, tüm projeler için 2017-2018 yıllarında 6.5 milyar liralık yatırım öngörüyor.

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 73 milyon 428 bin 379 TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Ziya Yılmaz kimdir? 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ziya Kaya'nın biyografisi..

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

DAP Gayrimenkul’den 2023’te 5 yeni proje

DAP Gayrimenkul, 5 yeni projesine başlayacağını duyurdu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 2023’te yeni yatırımlar içinde olacaklarını bildirdi.

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Dap Yapı Avrupa’da konut inşasına hazırlanıyor!

Türkiye'de 30'a yakın projeye imza atan Dap Yapı Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın çeşitleri şehirlerinde konut inşa edeceklerini dile getirdi. 

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

‘Sağlıklı evler’ konsepti DAP Çekmeköy ile başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bana göre yüksek katlı bina devri bu salgınla beraber kapandı. Bu sadece Türkiye için değil, tüm dünya için geçerli. Hekimlerden oluşan bir ‘Sağlık Kurulu’ oluşturduk. Çekmeköy projemizi de bu kurulun önerileri etrafında şekillendirdik" dedi...

dap holing ziya yılmaz yatırım Haberi

dap holing ziya yılmaz yatırım

Yatırımcılarına kısa sürede yüzde 50 kazandırma hedefini ortaya koyan DAP Yapı, Koşuyolu'na değer katan Validebağ Korusu'na komşu dönüşüm arazisi üzerinde Emlak Konut GYO'nun güvencesiyle 5'er katlı butik bir projeye imza atıyor. 


METREKARE birim fiyatının ortalama 18 bin lira seviyesinde olduğu bölgede 9 bin liradan başlayan fiyatlarla konak konforunda daireler için ön talep toplama süreci başladı. Yoğun ilgiden memnun olan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, GÜNEŞ'e yaptığı açıklamada, "Emlak Konut GYO ile ortaya koyduğumuz fedakârlık yerini buldu ve bir haftada 21 bin 500 kişiyle görüşme yapıldı. Bizler, ister oturumcu ister yatırımcı herkesin kazanmasını istiyoruz. Böyle bir semtte bu fırsat bir daha ele geçmez" dedi. 


YÜZDE 50 AVANTAJ 

Validebağ Konaklarından şimdi alanın yüzde 50 kar elde edeceğini ve proje bittiğinde bu kara...