19 / 04 / 2024

dap izmir iletişim

dap izmir iletişim

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Dap İzmir'de 2 bin 300 TL sabit taksit fırsatı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilen Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatı 13 Mayıs'a kadar devam ediyor. Projede, 2 bin 300 TL sabit taksit avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Dap İzmir'de 14 bin 950 TL peşinatla!

Dap Yapı'nın 50 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirdiği Dap İzmir'de 14 bin 950 TL peşinat, 50 ay 0 vade fırsatı sunuluyor..

Dap İzmir satış ofisi adres!

Dap İzmir satış ofisi adres bilgisi haberimizde yer alıyor.  707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Dap İzmir fiyat bilgisi!

Dap İzmir fiyat bilgisi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 707 konuttan meydana gelen proje Dap Yapı imzasını taşıyor. 

Dap İzmir'de teslimler 36 ay sonra!

Dap İzmir'de teslimler 36 ay sonra yapılacak. 30 ve 31 katlı 2 blok olarak  hayata geçirilen projede lansmana özel 2 bin 780 TL sabit taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Dap İzmir Evleri daire satış fiyatları!

Dap İzmir Evleri daire satış fiyatları metrekare bazında 4 bin 500 TL'den başlıyor. Proje "İzmir'in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi" sloganıyla yükseliyor...

Evora İzmir iletişim!

Evora İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. 

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

İzmir Biva Tower iletişim!

İzmir Biva Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler değişiyor. 

Bornova Dap İzmir iletişim bilgileri!

Topraktan satışla 1 yıl kira garantisi veren  Dap İzmir projesinde peşinatlar 14 bin 950 liradan başlıyor.  Proje Dap Yapı imzasını taşıyor...

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim!

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 4+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen proje Afa İnşaat imzasını taşıyor.

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Mahall Bomonti İzmir iletişim!

Mahall Bomonti İzmir iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mahall Bomonti fiyatları 320 bin TL'den başlıyor...

Kuzeyşehir İzmir iletişim!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Kuzeyşehir İzmir projesi Yücesoy Mühendislik imzasını taşıyor. Kuzeyşehir İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İzmir MyWay Wins Blue iletişim!

İzmir MyWay Wins Blue iletişim için 444 69 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje İzmir Çiğli'de inşa edilecek.

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim!

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek proje 355 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim!

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim için satış ofisiyle 0216 399 80 80 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde yükselecek proje İstanbul Kartal'da inşa edilecek.

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi!

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı'nın yeni projesi Teras Kule Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor...

dap izmir iletişim Haberi

dap izmir iletişim

Dap İzmir projesi 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. Alanları 37 metrekare ile 209 metrekare arasında değişiklik gösteren projede yüzde 10 indirim uygulanıyor. 

Dap İzmir projesinde yüzde 10 peşinat, 120 ay banka kredisiz, kefilsiz 0,98 vade farkı senetle ödeme imkanı sağlanıyor. Projede peşinatın döviz veya altınla yapılması halinde ödenen tutar 1 yıl boyunca sabitleniyor, artış karşısında ödemelerden düşülüyor.

Dap İzmir 707 konut ve ticari alandan meydana geliyor. 1.616 metrekare büyüklüğünde sığınak alanı yer alan projede ayrıca müzik odaları, moda ve tasarım kütüphanesi planlanıyor. 

Dap İzmir projesi yatırımcılarına metro, çevreyolu ve tramvay hattı gibi çok yönlü ulaşım avantajı sunuyor. 

Dap İzmir satış ofisi iletişim!
Tel: 444 93 27
Web: