17 / 04 / 2024

Dap İzmir lansman gecesi

Dap İzmir lansman gecesi

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap İzmir projesinin lansman gecesinde Ebru Gündeş konser verecek. Konser yarın Atatürk Stadı'nda gerçekleşecek.

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Kamudan 24 ay vadeyle arsa alan DAP Gayrimenkul peşinatı ödedi

İzmir Alaçatı'daki 3 bin 600 metrekare arsa için yapılan ihalede en yüksek teklifi veren DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. peşinatı ödedi. Satış bedelinin kalanı 24 ay taksitle ödenecek.

DAP Gayrimenkul'den Çeşme'deki 3 bin 607 metrekarelik arsaya 80.2 milyon TL'lik teklif! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesine katıldı. Peki DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hangi ildeki arsa için ihaleye katıldı? DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. arsa için kaç lira teklif verdi? İşte ayrıntılar...

LaBonita Suite'te lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Erişen İnşaat güvencesiyle İzmir Çiğli'de hayata geçirilen LaBonita Suite'te lansman öncesi fırsatlar başladı. 309 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma imkanı sunulan projede 0 faiz avantajı bulunuyor.

Dap Çekmeköy'ün lansmanı yarın! 

Dap Yapı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Dap Çekmeköy'ün lansmanı yarın gerçekleştirilecek. 

Çeşme Chios 360'ta lansman öncesi fırsatlar! Yeni proje

Tekke Group tarafından hayata geçirilen Chios 360 projesi İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede lansman öncesi fırsatlar ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Dap Yapı İzmir güncel fiyat!

Dap Yapı İzmir güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı imzasını taşıyan projeden bankasız, kefilsiz senetle ev sahibi olunuyor.

DAP Yapı'dan 5 yılda 13 milyar liralık yatırım!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Ziya Yılmaz, “Beykoz ve Pendik’te de arsa stoğumuz bulunuyor. İstanbul ve İzmir’de 700 bin metrekarenin üzerinde arsa geliştirdik” dedi. 

DAP İzmir’in yüzde 78’i satıldı!

DAP Yapı tarafından İzmir'de inşa edilen DAP İzmir’de teslim tarihi önce çekildi. Yüzde 78’i satılan projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Ataşehir Modern İzmir'de lansman çok yakında!

Gergül İnşaat’ın yeni konut projesi Ataşehir Modern’in hazırlıkları tamamlanmak üzere. Abdulkadir Gültekin bizzat verdi; ''hazırlıklar tamamlanmak üzere, lansman çok yakında, İzmir’ e hayırlı olsun'' dedi.

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018!

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede toplam 707 konut ve ticari alan bulunuyor. 

Dap İzmir kampanyalı ödeme planı!

Dap İzmir projesi, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor...

Dap İzmir lansman gecesi Haberi

Dap İzmir lansman gecesi


Dap Yapı imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Dap İzmir projesinde yarın Ebru Gündeş konseri verilecek. Dap Yapı projesini yarın Atatürk Stadı'nda gerçekleştireceği konser eşliğinde görücüye çıkaracak.


Dap İzmir için düzenlenen Ebru Gündeş konseri yarın (22 Ekim 2017 Pazar) saat 20:00'de Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilecek.


Fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor

Dap İzmir projesinde daire fiyatları 199 bin TL'den başlyıor. 707 adet daireden meydana gelen proje 30 ve 31 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 

Yüzde 8 indirim

Dap İzmir projesinde tamamı epşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor. Projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapıldığında, kalan bedel 36 aya kadar şirket içinde senetle ödenebiliyor. Ya da banka...