19 / 04 / 2024

Dap Levent 1. Etap yapı ruhsatı

Dap Levent 1. Etap yapı ruhsatı

Ruhsatı alınan DAP Levent 1. Etap projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Sarıyer'de hayata geçirilecek. 

DAP Yeni Levent projesinde 120 aya varan vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinde yüzde 1,39 faizli 60 ay ya da yüzde 1,89 faizli 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

DAP Gayrimenkul, 7 projesindeki son durumu açıkladı: 2023'te Yeni Levent'ten 1.7 milyar TL'lik satış yapıldı!

DAP Gayrimenkul, 2023 yılına ilişkin satış rakamlarını ve projelerdeki son durumu açıkladı. İşte o rakamlar ve projelerdeki son durum...

Tarihi fırsat Yeni Levent'te! 60 ay 1,99 faizle!

Yeni Levent projesi DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyor. "Tarihi fırsat Yeni Levent'te" şeklinde lanse edilen kampanya kapsamında 60 ay 1,99 faiz imkanı sağlanıyor.

DAP Yeni Levent'te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası ile hayata geçirilen DAP Yeni Levent'te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...

DAP Yeni Levent'te faizler 1,99'a indi!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ettiği Yeni Levent projesinin yeni etabında; konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı.

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Yeni Levent’te atışlar devam ediyor. Yeni Levent’te ev almak isteyenlere 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı sağlanıyor. 

Yeni Levent'te 1.3 milyar TL'lik satış! DAP Gayrimenkul rakamları tek tek açıkladı! 

DAP Gayrimenkul, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle geliştirilmekte olan projelerdeki son durumu açıkladı. İşte DAP Gayrimenkul'un açıkladığı satış rakamları...

Mint Levent Olive'de hemen teslim 1+1'ler 4.5 milyon TL'ye!

Mint Levent Olive projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Mint Levet projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Tuzla Levent Sitesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi, 4911, 4912, 4913, 4914, 4915, 4916, 4917,4955, 4956 ve 3966 parseller (Levent Sitesi) İle Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Haluk Levent konuştu: Ahbap'a 1 milyar geldi...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne depremzedeler için yapılan bağışların 1 milyar lirayı geçtiğini açıkladı.  "Biz yeteri kadar yardım aldık" diyen ünlü şarkıcı, "Yardım etmek isteyenler AFAD’a yollasın" ifadelerini kullandı.

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! 

Yeni Levent projesi kapsamında, Levent 1 Etap ve 2. Etap birleştirilerek yapı ruhsatı revize edildi ve Tadilat Yapı Ruhsatı alındı. Daha önce 448 adet olan konut sayısı 431 konut ve 20 ticari ünite olarak yenilendi. 527 adet konut ve 32 adet ticari ünite için de Yeni Yapı Ruhsatları alındı.

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Dap Levent 1. Etap yapı ruhsatı Haberi

Dap Levent 1. Etap yapı ruhsatı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sarıyer Huzur yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

DAP Levent adıyla yükselecek olan projenin 1. Etabında yer alan 448 adet konuta ait yapı ruhsatları alındı. Emlak Konut GYO, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Huzur Mahallesi, "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 3 Ada 74 Parselde yer alan 448 adet konuta ait yapı ruhsatlarının alındığını açıkladı. 

Merakla beklenen DAP Levent 1. Etap'ta 448 konut yer alacak. 7 blok şeklinde yükselecek olan proje 24 bin 988 metrekarelik arsa alanına ve 95 bin 495 metrekarelik inşaat alanına sahip. 

Peki merakla beklenen DAP Levent projesi ne zaman tamamlanacak? İşte DAP Levent projesiyle ilgili tüm detaylar...

448 yeni konut için düğmeye basıldı

Geçtiğimiz günlerde ÇED sürecine start verilen...