20 / 04 / 2024

Dap Yapı 2015 projeleri Dap Yapı patronu Ziya Yılmaz

Dap Yapı 2015 projeleri Dap Yapı patronu Ziya Yılmaz

Kentsel dönüşüm için kolları sıvayan Dap Yapı, Ünalan, Balmumcu ve Kasımpaşa'yı radarına aldı. Dap Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz, "Süreç yavaş ilerliyor. Geliştiricilerin desteklenmesi lazım" diye konuştu.

Dap Yapı'dan çocuklara özel etkinlik!

DAP Yapı çocuklara özel bir etkinlik gerçekleştirdi. 2014-2015 yılında ‘Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme’ projesi seçilen İstMarina satış ofisinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, ‘Afrika’da Safari’ye çıkarken, aileleri de keyifli bir gün geçirdi.

Dap Yapı ve Rotana Otelleri basın toplantısı ertelendi!

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

DAP Yapı Adam Kule basın toplantısı ertelendi!

14 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan DAP Yapı’nın Kartal’da hayata geçireceği yeni projesi Adam Kule basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Dap Yapı Eltes İnşaatı satın aldı!

DAP Yapı, 28.04.2015 tarihinde, temsili bir oranla projede kalmaya devam eden Eltes İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi hisselerinin %100’ünü satın alarak bünyesine kattı.

DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi!

DAP Yapı’nın İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen ‘International Property Awards’da, ‘2014-2015 Yapı Geliştirme’ kategorisinde ‘Dünya’nın En İyi Projesi’ seçildi. DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi

Dap Yapı İstmarina 'dünya'nın en iyi projesi' seçildi!

DAP Yapı'nın TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile birlikte İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesi, 'International Property Awards'da, '2014-2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi.

Dap Yapı, 30 milyon liralık yatırımla Kartal'ın altyapısını hazırlıyor!

Dragos Royal Towers, Dap Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından dev proje İstMarina'yı satışa sunan Dap Yapı, 2015 yılında da projelerine devam edecek.

Dap Yapı 2015'te 3 yeni projeye başlayacak!

Dap Yapı Kartal'da yer alan 1453 konuttan oluşan İstMarina projesinden sonra Dragos Adam Kule, Taksim Petek gibi 700 milyon liralık 3 yeni projesini hayata geçiriyor.

DAP Yapı, 2015 yılı için 700 milyon liralık yatırım planlıyor!

Projeleriyle adından söz ettiren DAP Yapı, 2015 yılı için 700 milyon liralık yeni yatırım planlıyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, geliştirdikleri projelere ilişkin bilgiler verdi.

DAP Yapı 2015'te 700 milyon TL'lik 3 projeye başlayacak!

Kartal'da 1460 konutluk 'İstMarina' projesine devam eden Dap Yapı, vaadedilen işler dışında, bölgeye 2 adet 30 milyon TL'lik köprü yapıyor. Şirketin sürpriz projesi ise Dragos'ta hayata geçecek 'Adam Kule'.

Dap Yapı, 2015 yılında 700 milyon liralık yeni yatırım yapacak!

Projeleriyle adından söz ettiren DAP Yapı, 2015 yılı için 700 milyon liralık yeni yatırım planlıyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, geliştirdikleri projelere ilişkin bilgiler verdi.

DAP Yapı'da teslim tarihleri netleşti!

DAP Yapı, 2014 yılında başta Burgu Kule olmak üzere, Dalga Kule, Tango Kule ve Z Ofis'in teslimatlarını yapacak. Vazo Kule'nin teslim tarihi ise 2015'in ilk çeyreği olarak belirlendi.

DAP Yapı, 2014'te 4 projesini teslim edecek!

DAP Yapı, 2014'te başta Burgu Kule olmak üzere, Dalga Kule, Tango Kule ve Z Ofis'in teslim işlemlerine geçecek. Vazo Kule'nin teslim tarihi ise 2015'in ilk çeyreği olarak belirlendi.

Dap Yapı 2015 projeleri Dap Yapı patronu Ziya Yılmaz Haberi

Dap Yapı 2015 projeleri Dap Yapı patronu Ziya Yılmaz

ap Yapı, rotasını dönüşüme kırdı. Birçok farklı bölgede araştırmalar yapan şirket, Ünalan, Balmumcu ve Kasımpaşa'yı da radarına aldı. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Kentsel dönüşüm çalışmalarımız çok farklı bölgelerde sürüyor. Çeşitli arsalar üzerinde çalışıyoruz. Ünalan, Balmumcu ve Kasımpaşa'yla ilgileniyoruz. Fakat dönüşüm faaliyetleri ne yazık ki yavaş ilerliyor. Hükümetin, en çok da yerel yönetimlerin hızlandırıcı bir çaba içinde olması lazım. Geliştiricilerin desteklenmesi lazım" diye konuştu. Seçimlerden sonra konut satışlarının etkilenmediğinin de altını çizen Yılmaz, İstMarina'nın yüzde 86'sını sattıklarını söyledi. Yılmaz, "İnsanlar yaz tatiline çıkmadan önce gayrimenkul alışverişini tamamlamak istiyor. İstmarina'da 1463 ünitenin yüzde 86'sını satmış durumdayız; başka bir deyişle bin 260 dairemiz alıcısıyla buluştu" diye konuştu. 


SON ÇEYREKTE 3 YENİ PROJE 

Dap Yapı yılın son çeyreğinde 3 yeni proje lanse...