28 / 03 / 2024

dap yapı a ofis

dap yapı a ofis

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen proje, alıcılarına sıfır faiz imkanı ve kolay ödeme yolları sağlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan'da hayat bulan A Ofis projesi 73 bölümden oluşuyor.

DAP Yapı A Ofis'te fiyatlar 287 bin liradan başlıyor!

Dap Yapı'nın daha önceki ofis projelerine bitişik konumda yer alan A Ofis projesi , Şişli-MecidiyeköyKağıthane-Çağlayan aksında yükseliyor. Projenin teslim tarihi ise 18 ay sonrası olarak öngörülüyor.

A Ofis'te fiyatlar 287 bin TL'den başlıyor!

Bölgedeki fabrika arazilerini geliştirmeye devam eden şirket, Z Ofis, Bumerang ve İ Ofis'ten sonra A Ofis'in inşaatını başlattı. 287 bin TL'den başlayan fiyatlarla lansman öncesi satışa çıkarılan A Ofis'te kişiye özel ödeme seçenekleri mevcut.

Dap A Ofis satışa çıktı! 287 bin liraya!

Dap Yapı, yeni ofis projesi için yine Avrupa Yakası Kağıthane’ yi seçti. Bedava Ofis konseptinin devam ettiği A Ofis, lansman öncesi avantajlı fiyatlarları ile yatırımcıyı çekiyor.

A Ofis projesinde 325 bin TL'ye ofis! Sıfır faizle!

Dap Yapı A Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede lansman öncesi yüzde 40 avantajlı fiyatlar sunuluyor. Ayrıca faiz de uygulanmıyor...

Ziya Yılmaz’dan Çağlayan’a “ZİYA” imzası!

Ziya Yılmaz Çağlayan’a adını yazdırıyor “Z” ve “İ” ofisten sonra A Ofis içinde kolları sıvayan Yılmaz, proje tamamlandığında Çağlayan’a ZİYA imzasını atmış olacak. Y harfini de Bumerang tamamlıyor. Çünkü proje tepeden bakıldığında Y harfini andırıyor..

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Dap Yapı Teras Kule nerede?

Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Teras Kule Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Dap Yapı Teras Kule nerede?

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim!

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek proje 355 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Dap Yapı Acıbadem projesine ruhsat çıktı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında Hava Lojmanları'na inşa edilecek Dap Yapı'nın Acıbadem projesine ruhsat çıktı. Projede kapsamında 307 konut ve 48 ticari ünite yer alacak.

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim!

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim için satış ofisiyle 0216 399 80 80 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde yükselecek proje İstanbul Kartal'da inşa edilecek.

Teras Kule Dap Yapı Projesi!

Teras Kule Dap Yapı projesi yakında satışa çıkacak. İstanbul Kartal'da yer alan Dap Teras Kule projesinde ön talep toplanmaya başlandı...

Dap Yapı Teras Kule projesi geliyor!

Dap Yapı, Kartal'da yapacağı Teras Kule projesi için ön talep toplamaya başladı. E-5 üzerinde yer alan Dap Teras Kule projesinin yakında satışa sunulması bekleniyor...

Dap Yapı Adam Kule ödeme fırsatları!

Dap Yapı Adam Kule ödeme fırsatları kapsamında 36 ay vade farksız taksit uygulanıyor. İstanbul Maltepe Dragos'ta inşa edilen proje sahile 10 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Adam Kule Dap Yapı konut fiyatları!

Adam Kule Dap Yapı konut fiyatları 306 bin TL'den başlıyor. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

DAP Yapı İstMarina’nın AVM etabı lanse edildi!

DAP Yapı ve TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina projesinde yer alacak AVM etabının lansmanı yapıldı.

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim!

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Maltepe'de inşa ediliyor olan Adam Kule Evleri projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

Dap Yapı Adam Kule projesinde mağazalar satışa çıktı!

Dap Yapı tarafından İstanbul Dragos’ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde ofislerin yüzde 66’sı satılırken,19 adet dükkan ve mağazaların yer aldığı özel çarşının da satışına başlandı.

dap yapı a ofis Haberi

dap yapı a ofis

İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan'da hayata geçirilen A Ofis projesi 1 otopark katı, 1 toplantı- sığınak katı, 2 mağaza-ofis katı, 1 giriş katı ve 4 ofis katından oluşuyor.


73 bölümden oluşan proje, 51 ile 300 metrekarelik bir alana yayılarak; 61 adet ofis alanı ile 45-140 metrekare arasında değişebişlen 12 adet dükkanı da kapsıyor.


Alıcılar için kolay ödeme imkanı sağlayan projede, banka kredisiz 0 faiz ödeme imkanı ayrıca 36 ay firma içinde vadelendirme olanaklarını da sağlıyor. 





Telefon: 0212 295 61 88

Web adresi:http://www.dapyapi.com.tr

Başak...