18 / 04 / 2024

Dap Yapı acıbadem projesi iletişim

Dap Yapı acıbadem projesi iletişim

Dap Yapı Acıbadem Projesi iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Üsküdar Devlet Hastanesi'ne yakın bir bölgede yer alacak projenin ön talep dönemi devam ediyor.

Acıbadem Dap Yapı Projesi nerede?

Dap Yapı Acıbadem Projesi'nde çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Ön talep toplayan proje 17 bin 237 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Peki Acıbadem Dap Yapı Projesi nerede?

Acıbadem Dap Yapı Validebağ Konutları!

Acıbadem Dap Yapı Validebağ Konutları için ön talep toplanıyor. Butik ve lüks konut projesi olarak tasarlanan proje "Anadolu Yakasının Nişantaşısı" olarak tanıtılıyor.

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.

Benesta Acıbadem'de teslimler Aralık 2024'te! 

Benesta Acıbadem projesi, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı lokasyonuyla dikkatleri çekiyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Benesta Acıbadem'de hangi tip konutlar var? 

Benesta Acıbadem ön satışta! 

Benesta imzasıyla İstanbul'un merkezi Acıbadem'de yükselen Benesta Acıbadem projesi ön satışa sunuldu. Projede teslimlerin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. 

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  60 bin TL sermaye bedeli ile Fikri      Alişan tarafından kuruldu.

Acıbadem'deki yurt inşaatı mühürlenmesine rağmen devam ediyor!

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı’na komşu arazideki yurt inşaatı sürüyor. İnşaatta kaçak kat yapıldığı ortaya çıktı. İkinci kez mühürlenen inşaatın, mührünün söküldüğü ileri sürüldü...

Acıbadem Tibaş Park sitesi sakinlerinden kaçak inşaat isyanı! 

Tibaş Parkı gönüllüleri bugün düzenledikleri basın açıklamasında, "Park ve Kültür Merkezi; bağışlanma ve imar koşuluna uygun bir şekilde yeniden yapılarak Acıbadem halkının kullanımına açılmalıdır" dedi...

Acıbadem’deki yurt inşaatının mühürlenmesi için toplanıldı!

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı bitişiğindeki arazide devam eden yurdun yapımı durdurdu. Mahalle sakinleri inşaatın önünde toplanarak binanın mühürlenmesini istedi.

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Nazım Güneş tarafından kuruldu.

Acıbadem Türk Telekom binasında yapılan yenileme mecliste!

İstanbul ili Üsküdar ilçesi Acıbadem Mahallesi'ndeki Türk Telekom binasının dış cephesinin yenilenip yenilenmediği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Antwell'in sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu!

Ant Yapı’nın Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Antwell Life Care Residence projesinin sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu. 

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Solmuş ve Duygu Ayvaz Sönmez ortaklığında kuruldu.

27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi!

Seven Four Life Acıbadem projesinde aidat ödemesi yapılmıyor. Isınma ve 5 yıldızlı sosyal tesislerin kullanımının bedava olduğu projede jeotermal enerji kullanılıyor. İşte 27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi...

The Mandarins Acıbadem'de fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem’de konumlanan The Mandarins Acıbadem'de fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor. Projenin teslimi Mayıs 2018’de yapılacak.

Dap Yapı acıbadem projesi iletişim Haberi

Dap Yapı acıbadem projesi iletişim

Dap Yapı Acıbadem Konutları butik ve lüks konut projesi olarak dizayn edildi. Proje konum olarak Validebağ Korusu'nun yanı başında inşa edilecek. 


Dap Yapı Acıbadem Projesi iletişim için 444 43 46 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek. 


Acıbadem Dap Yapı Validebağ Evleri 17 bin 237 metrekarelik arsa alanına sahip. Detayları netleşmeyen projenin arsa alanında 4 kata kadar imar izni bulunuyor. 



Dap Yapı Acıbadem Projesi iletişim

Tel: 444 43 46

Web: www.dapyapi.com.tr

Özge...