29 / 03 / 2024

DAP Yapı İzmir daire fiyatları

DAP Yapı İzmir daire fiyatları

DAP Yapı İzmir projesini çadırda satıyor. DAP İzmir daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 8 indirim fırsatı sunuluyor.

Dap Yapı İzmir güncel fiyat!

Dap Yapı İzmir güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı imzasını taşıyan projeden bankasız, kefilsiz senetle ev sahibi olunuyor.

DAP Yapı'dan 5 yılda 13 milyar liralık yatırım!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Ziya Yılmaz, “Beykoz ve Pendik’te de arsa stoğumuz bulunuyor. İstanbul ve İzmir’de 700 bin metrekarenin üzerinde arsa geliştirdik” dedi. 

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

Dap Yapı'dan İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de aldığımız arsalardan ikisi Mavişehir'de ve toplam 48 bin metrekare, Çeşme merkezdeki diğer arsamız ise 40 bin metrekare alana sahip. Üç arsamızda da toplamda 2 milyar TL'lik çok özel yeni projeler geliştireceğiz'' dedi.

DAP İzmir'in lansmanı yapıldı! 2 bin 300 liradan başlayan taksitler!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan DAP Yapı, İzmir’deki ilk projesi “DAP İzmir”için bugün basın lansmanı düzenlendi. 

 Dap Yapı İzmir daire satış fiyatları!

Dap Yapı İzmir daire satış fiyatları 259 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla ve 36 ay sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor...

Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Dap Yapı İzmir projesinde fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor. Peki Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

İzmir Dap Yapı konut fiyatları!

İzmir Dap Yapı konut fiyatları 259 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı imzası taşıyan projede teslimler 36 ay sonra yapılacak...

İzmir Dap Yapı Evleri fiyatları!

İzmir Dap Yapı Evleri fiyatları 259 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konutların 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları!

Dap Yapı İzmir Bornova'da lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 

Dap Yapı İzmir Projesi'nde vade farksız senetli ödemede son gün 19 Aralık!

Dap Yapı İzmir projesi toplam 707 konuttan oluşuyor. Dap İzmir projesinde topraktan satışta vade farksız senetle ödeme için son gün 19 Aralık...

Dap Yapı İzmir Projesi'ne yoğun ilgi! 199 bin TL'ye!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği Dap İzmir projesinde aylık 2 bin 300 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Projede yoğun ilgi nedeniyle yeni konutlar satışa açıldı...

İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi ne zaman?

DAP Yapı İzmir daire fiyatları Haberi

DAP Yapı İzmir daire fiyatları

Dap Yapı'nın İstanbul dışındaki ilk projesi olan DAP Yapı İzmir'de  707 konut yer alıyor. DAP Yapı İzmir projesi fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 

DAP İzmir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatiflerine yer veriliyor. Projenin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.  Metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlayan DAP Yapı İzmir projesine 36 bin ön talep geldi. 

Peşin alımlarda yüzde 8 indirim uygulanan DAP İzmir'de yüzde 5 peşinle 36 aya kadar şirket içinde vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.  Projede 120 aya kadar 0.99 faiz oranıyla da ödemeler gerçekleşebiliyor. 

32 katlı katlı iki bloktan oluşan Dap İzmir projesi İzmir Bornova'da Atatürk Stadyumu'nun ön tarafında inşa ediliyor.