26 / 04 / 2024

 dap yapı ormaniçi sağlıklı evler 

 dap yapı ormaniçi sağlıklı evler 

DAP Yapı’nın İstanbul Çekmeköy’de hayata geçirdiği Ormanköy projesi ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle inşa ediliyor. Firmanın belirlediği ‘Sağlıklı Ev Kriterleri’ ile hayata geçirilen projenin yüzde 90’ı yeşil alanlardan oluşuyor...

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

DAP Yapı 200 şirket aracını yerli otomobille değiştirecek!

DAP Yapı, sektörde örnek bir atılımı hayata geçiriyor. Türk ekonomisine sunduğu desteği, görkemli bir törenle tanıtılan yerli otomobil ile devam edecek DAP Yapı, 200 adet şirket aracını değiştirecek.

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Dap Yapı İstmarina'da ofislere ön talep süreci başladı!

Kartal'da Dap Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut işbirliği ile hayata geçirilmekte olan İstmarina projesinde yer alan ofisler için ön talep süreci başlıyor.

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildiği proje toplam 350 adet üniteden meydana geliyor. Dap Yapı Adam Kule satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Dap Yapı Adam Kule satılık ev!

Dap Yapı Adam Kule satılık ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Sahile 800 metre yakınlıkta bulunan proje 350 adet üniteden meydana geliyor.

DAP Yapı İstMarina'nın yüzde 86'sı satıldı!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesinde ramazan ayı için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Fransa'nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D'Azur'e seyahat hediye ediliyor.

DAP Yapı'dan ev alana Cote D'Azur'e tatili kampanyası!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesinde ramazan ayı için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında İstMarina'daki rezidans konutlardan satın alanlar Cote D'Azur'e seyahati kazanabiliyor.

DAP Yapı İstMarina'dan ev alana Fransa tatili!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesinde ramazan ayı için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Fransa'nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D'Azur'e seyahat hediye ediliyor.

Dap Yapı Adam Kule’de faizi sıfırladı!

Maltepe, Kartal, Pendik hattında geliştirdiği projelere Dragos’ta hayata geçirdiği Adam Kule projesini de ekleyen Dap Yapı, Ramazan ayı dolayısıyla projede kampanya başlattı.

Adam Kule'de DAP Yapı finansmanıyla 0 faiz fırsatı!

Adam Kule'de Ramazan indirimi DAP Yapı, Kartal Dragos'ta hayata geçirdiği 'Adam Kule' projesinde Ramazan ayına özel kampanya düzenliyor.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'da 2 yeni otel açacak!

Ortadoğu'nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, Dap Yapı işbirliğiyle İstanbul'da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. Otellerin açılışıyla birlikte Rotana, 318 odayı portföyüne ekleyecek.

Adam Kule Dap Yapı satış ofisi iletişim!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 80 bin TL'ye varan indirim uygulanıyor. Adam Kule Dap Yapı satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

 dap yapı ormaniçi sağlıklı evler  Haberi

 dap yapı ormaniçi sağlıklı evler 

Pandemi süreci ile birlikte konut alıcılarının gayrimenkul talebinde de ciddi değişimler yaşanıyor. Konut almak isteyenler ya da koronavirüs nedeniyle evini değiştirmek isteyen artık az katlı, mümkünse bahçeli ve geniş balkonlu ‘sağlıklı evler’e yöneliyor. Para Dergisi’nde yer alan habere göre;  DAP Yapı’nın hayata geçirdiği Çekmeköy’deki Ormanköy projesindeki ‘sağlıklı ev’ konsepti, özellikle geniş ailelerin ve oturum amaçlı taleplerin yoğun olduğu bir proje. ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle yeşilin ve ormanın içinde hayata geçirilen proje, şimdiden keyifli bir ‘sağlıklı yaşam alanı’ haline dönüşmüş durumda. Yaklaşık 60 bin metrekareyi kapsayan doğal koru alanında, gölet, ceylanlar, geyikler, atlar için padok alanı ve alabalık göleti bulunuyor. 20 bin adede yakın bitkinin dikildiği projede, açık hava sinema ve konser alanı olarak kullanılabilecek 3 bin metrekareye yaklaşan etkinlik alanı...