26 / 04 / 2024

Dap Yapı, Rotana ile anlaştı!

Dap Yapı, Rotana ile anlaştı!

ULUSLARARASI otel zincirleri Rotana, İstanbul’da DAP Yapı'yla anlaştı. Ortadoğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana, İstanbul Maltepe’de DAP yapının inşa ettiği otelleri işletmeye başladı.



Bu otellerle beraber 319 odayı daha portföyüne ekleyen Rotana, dünyadaki toplam oda sayısını 13 bin 679’a yükseltti. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Rotana ile Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin olmak üzere toplamda dört otel için anlaşma yaptıklarını ifade etti. 


600 milyon lira yatırım

Yılmaz, dört otel için toplamda 600 milyon lira yatırım yaptıklarının ifade etti. Açılan iki otelin isimleri ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ olarak belirlenirken, DAP Yapı’nın ‘Vazo’ ve ‘Dalga’ Kule isimli binaları da Rotana tarafından otel olarak işletilecek.


Yeni projeler müjdesi

Rotana Başkanı ve CEO’su Omer Z. Kaddouri, "Uzmanlığımızı, yılların verdiği hizmet tecrübemizi, iş ve tatil için gelen konuklarımıza sunmayı dört gözle bekliyoruz. Global genişlememiz ve devam eden büyümemiz için bir dönüm noktası olan Türkiye’deki ilk iki otelimizi açmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu. 


Akşam 


Geri Dön