29 / 03 / 2024

dap yapı vazo kule fiyatlar

dap yapı vazo kule fiyatlar

Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği Vazo Kule ödeme koşulları bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede ön talep toplanıyor...

Vazo Kule fiyat listesi!

Ön talebin toplandığı Vazo Kule Fiyat Listesi 'ne göre daireler 260 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede ofisler, ticari birimler ve rezidans daireler yer alıyor...

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı!

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri!

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa ediliyor. Dragos Adam Kule projesi Dap Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

DAP Yapı Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede inşa edilen Adam Kule projesi 27 katlı tek bloktan meydana geliyor. Peki DAP Yapı Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı Adam Kule teslim tarihi!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede hayata geçirilen projede 350 adet home-officeler bulunuyor. Dap Yapı Adam Kule teslim tarihi 36 ay sonra yapılması planlandı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

DAP Yapı Pendik'te benzeri olmayan karma proje yapıyor!

Vazo, Burgu, Tango gibi emsali az görülen projelere imza atan DAP Yapı, Pendik’te 220 bin metrekarelik alana dünyada benzeri olmayan üniversiteli karma proje yapıyor.

Dap Yapı, 30 milyon liralık yatırımla Kartal'ın altyapısını hazırlıyor!

Dragos Royal Towers, Dap Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından dev proje İstMarina'yı satışa sunan Dap Yapı, 2015 yılında da projelerine devam edecek.

Dap yapı 8 projeyle kendi ödül rekorunu kırdı!

DAP Yapı, Kartal'daki İstMarina, Çağlayan'daki Ofis Vadisi ve Vazo, Burgu ve Tango Kuleler gibi 8 farklı projeyle katıldığı European Property Avvards'tan 15 ödül ile döndü.

DAP Yapı'da teslim tarihleri netleşti!

DAP Yapı, 2014 yılında başta Burgu Kule olmak üzere, Dalga Kule, Tango Kule ve Z Ofis'in teslimatlarını yapacak. Vazo Kule'nin teslim tarihi ise 2015'in ilk çeyreği olarak belirlendi.

Dap Yapı 4 yılda 5 projeyi hayata geçirdi!

İçinde ofis, otel, konut ve AVM gibi fonksiyonları barındıran karma projelerin yapımına 2011 yılında başlaya Dap Yapı, bu dönem içinde Dalga Kule, Tango Kule, Burgu Kule ve Vazo Kule projelerini hayata geçirdi.

dap yapı vazo kule fiyatlar Haberi

dap yapı vazo kule fiyatlar

Lansmanının 20 Mart tarihinde yapılacağı Dap Vazo Kule projesinde ön talep toplanıyor. Maltepe'de inşa edilen projede 289 adet rezidans daire yer alıyor.


Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Vazo Kule ödeme koşulları çeşitli bir şekilde alıcılara sunulacak. Projede 11 adet ticari birim ve 99 adet ofis yer alıyor.


Dap Vazo Kule'de teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek. Vazo Kule ödeme koşulları na göre banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 2 bin 600 araç kapasiteli otopark yer alıyor.


Dap Vazo Kule'de bulunan stüdyo daireler 260 bin liradan, 1 oda 1 salon daireler 387 bin liradan, 2 oda 1 salon daireler 574 bin liradan satışa sunuluyor.


Dap Vazo Kule'de gösteri adası, spor adası, hobi adası, eğlence ve rekreasyon adası, yarış pisti, kumsal, kafeterya, restoran gibi olanaklar  bulunuyor.


0216 444 33...