19 / 04 / 2024

dap yapının kampanyaları

dap yapının kampanyaları

DAP Yapı'nın Vazo Kule ve Dalga Kule projelerinde Ramazan ayına özel fırsat kampanyası başladı...

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

DAP Çeşme ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı'nın merakla beklenen Çeşme projesinde ön talep süreci başladı. DAP Yapı, Çeşme projesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

DAP Yeni Levent ön satışta! Yeni proje!

Dap Yapı'nın Levent'te hayata geçireceği Yeni Levent projesi ön satışa çıktı. Projenin 1. etabında 448 adet konuta yer veriliyor.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

DAP Yapı Levent projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı.

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesinden 817 milyon TL’lik hasılat!

Emlak Konut GYO, Nişantaşı'nda hayata geçirdiği DAP Nişantaşı Projesi ile bu yılın ilk 6 ayında 14 bin 454 metrekarelik satış ve 817 milyon TL’lik hasılatla ciro şampiyonu olduğunu açıkladı. 

Nişantaşı Koru: Dap Yapı Nişantaşı projesinin adı belli oldu!

Dap Yapı'nın Nişantaşı'nda hayata geçireceği yeni projesi Nişantaşı Koru adıyla yükselecek. Proje için ön talep toplanıyor...

Avrupa Yakası’nın en değerli arsası DAP Yapı'nın oldu!

Emlak Konut GYO’nun, İstanbul Sarıyer Ayazağa’da Galatasaray’ın stadı Türk Telekom Arena’ya komşu arsası için düzenlediği ihaleyi DAP Holding’in iştirak şirketi Eltes İnşaat kazandı. Şirket bu alanda geliştireceği proje için 3 milyar 111 milyon TL gelir taahhüt etti.

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı, Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills için ön talep sürecini başlattı. Projede yer alan daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

DAP Yapı Ormanköy projesi ön talep topluyor!

DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen DAP Yapı Ormanköy projesi ön talep topluyor.

DAP Yapı 200 şirket aracını yerli otomobille değiştirecek!

DAP Yapı, sektörde örnek bir atılımı hayata geçiriyor. Türk ekonomisine sunduğu desteği, görkemli bir törenle tanıtılan yerli otomobil ile devam edecek DAP Yapı, 200 adet şirket aracını değiştirecek.

dap yapının kampanyaları Haberi

dap yapının kampanyaları


DAP Yapı'nın Vazo Kule ve Dalga Kule projelerinde Ramazan ayına özel fırsat kampanyası başladı. Pesinatsız 120 ay vade kolaylığı ile sunulan kampanyada projeler kira geliriyle kendini amorti ediyor. 


Vazo ve Dalga Kule projeleri, İstanbul'un yeni cazibe merkezi Maltepe Dragos'ta yükseliyor.Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına olan yakınlığıyla avantaj sunan projeler, Fener'den başlayıp Tuzla'ya kadar devam eden Türkiye'nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alıyor. Vazo ve Dalga Kule, 'oturmadığın dönemde kirala' modeliyle de alternatif kazanç sağlıyor. 


Fulya Erdem/ Star...