25 / 04 / 2024

Daşdemir İnşaat

Daşdemir İnşaat

Daşdemir İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Daşdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Elmadağ, İnönü Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile İrem Tiren tarafından kuruldu.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bünyami Demir ve Fatih Demir ortaklığında kuruldu.

Sinan Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Bilir tarafından kuruldu.

Alb Demir İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alb Demir İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Albay tarafından kuruldu.

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Hasbel Restoran Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasbel Restoran Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Demir tarafından kuruldu.

Reyal Demir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reyal Demir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Dursun tarafından kuruldu.

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Demir ve Mustafa Duhan Demir tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Daşdemir İnşaat Haberi

Daşdemir İnşaat

Daşdemir İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Daşdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Daşdemir İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Daşdemir İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Elmadağ, İnönü Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Üftade Sokak,...