23 / 04 / 2024

DASK Yaptıran Kazanıyor kampanyası

DASK Yaptıran Kazanıyor kampanyası

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), tüm konut sahiplerinin Zorunlu Deprem Sigortası yaptırmasını teşvik etmek amacıyla “DASK Yaptıran Kazanıyor” kampanyasını başlatıyor.

Uzman isim uyardı! Depreme karşı sadece DASK değil, tüm varlıklara sigorta yaptırılması gerekir!

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen depreme karşı vatandaşların, DASK yaptırmasının yanı sıra tüm varlıklarını sigorta kapsamına almasının önemini vurguladı.

Ev sahibi ve kiracı kavgasında kim bilinçliyse o kazanıyor!

Türkiye'de, artan yaşam maliyetleri ve konut kiraları ile birlikte, ev sahibi ve kiracı arasındaki kavgalar da her geçen gün artıyor. Son dönemlerde gündemden düşmeyen o kavgalarda kim bilinçliyse o kazanıyor...

DASK'lı bina sayısı artıyor! 11 milyon 670 bin konut sigortalı!

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından evlerini DASK yaptıranların sayısı her geçen gün  artmaya devam ediyor. Türkiye genelinde 11 milyon 670 bin konutun sigortalı olduğu tespit edildi.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Fahiş kira tartışması yayılıyor! 'Dava açan kazanıyor' söylentisi gerçek mi? 

Kira yükselişleri ev sahipleri ile kiracılar arasında anlaşmazlıkları ve davaları artırdı. Kira uyuşmazlıklarında 'Dava açan kazanıyor' söylentileri de yayılmaya başladı. Peki gerçekten dava açan kazanıyor mu?

Bekçi maaşı ne kadar? hangi bekçi ne kadar kazanıyor, nasıl bekçi olunur?

Son yıllarda özelikle kamuda çalışmak isteyen gençlerler arasında çok rağbet gören bekçilik mesleğinde maaşlar ne kadar? Hangi bekçi ne kadar kazanıyor, bekçilerin sorumlulukları neler ve nasıl bekçi olunabiliyor? İşte tüm detaylar.

DASK yaptıracaklar aman bu detaylara dikkat! DASK yaptırma oranında artış oldu mu?

DASK son dönemde gündeme olan konulardan biri. DASK yaptıracak vatandaşlar için bazı bilgiler paylaşıldı. İşte detaylar!

Parayı oraya yatıran kazanıyor! TÜİK açıkladı!

TÜİK, en fazla reel getiriyi veren finansal yatırım araçlarını açıkladı. En çok getiri sağlama oranı, yüzde 13,47  olarak gerçekleşti.

İkramiyeyi kazanamayan MediaMarkt’ta kazanıyor! Herkese 1500 TL hediyesi için son başvuru 5 Ocak 2023!

MediaMarkt “İkramiyeyi kazanamayan Mediamarkt’ta kazanıyor!” kampanyasını duyurdu. Belirli limitte alışveriş yapan herkese 1.500 TL’ye kadar anında hediye. Kampanyaya son başvuru tarihi ise 5 Ocak 2023!

''Sabreden kazanıyor'' diyen İslam Memiş gümüş yatırımcılarını kırmızı kodla uyardı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile yatırımcılara ''sebreden kazanıyor'' diyerek kırmızı kodla uyarıda bulundu...

İş Bankası son 1 gün kaldığını duyurdu! Bilen değil elini çabuk tutan kazanıyor! İşte detaylar!

İş Bankasından elini çabuk tutan anında 7500 lira kazanıyor. Banka emekli promosyonu için son 1 gün kaldığını duyurdu. İşte detaylar!

Otomobil sahipleri dikkat! Kasko ve trafik sigortası yaptıran sayısı azaldı

Sigorta yaptıran sürücü sayısı azalıyor, trafikte baltayı taşa vurabilirsiniz. Kasko ve trafik sigortası yaptırmayacağını belirten sürücüler, ilginç yanıtlar verdi. Fiyatların artmasının yanı sıra, 'aracın eski olması, sigortanın karşı tarafın işine yarayacağı' şeklindeki yanıtlar da dikkat çekti.

Dar gelirli vatandaşlara müjde: Detaylar netlik kazanıyor

İki bakanlık yaptığı ortak çalışma ile dar gelirli vatandaşlara müjde vermeye hazırlanıyor. Hazine ve Maliye ile Adalet bakanlıklarının yetkilileri bugün son bir toplantı yapacak, detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan iletecek.

Aylık 8 bin 850 lira maaşla sınavsız iş ilanları duyuruldu! İŞKUR'a başvuranlara hemen iş başı yaptırılıyor

Asgari ücretle çalışanların geçimlerinin iyice zorlaştığı bugünlerde İŞKUR sınav şartı aramadan aylık 8 bin 850 maaşla alınacak personellere ilişkin resmi duyurusunu yaptı. İŞKUR üzerinden alınan başvurulardan sonra uygun işlere yönlendirilen adaylara anında işbaşı yaptırılıyor. İşte detaylar...

DASK Yaptıran Kazanıyor kampanyası Haberi

DASK Yaptıran Kazanıyor kampanyası

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), tüm konut sahiplerinin Zorunlu Deprem Sigortası yaptırmasını teşvik etmek için “DASK Yaptıran Kazanıyor” kampanyasını başlatıyor.

DASK tarafından yapılan açıklamaya göre, DASK'ın, Türkiye’deki konutların tamamını Zorunlu Deprem Sigortası ile güvence altına almak amacıyla başlattığı yeni kampanya 1 Ocak 2021 tarihi itibarıyla geçerli olacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yüzde 100 sigortalılık hedefine yönelik bir seferberlik şeklinde tanımlanan kampanya kapsamında konut sahiplerine önemli fırsatlar da sunuluyor. DASK, Zorunlu Deprem Sigortası teminatlarını enflasyon oranında artırırken, buna bağlı oluşan prim tutarı farkını konut sahiplerinden almıyor.

“DASK Yaptıran Kazanıyor” sloganlı kampanya dahilinde 19 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 2021 yılına ait Zorunlu Deprem Sigortası Tarife Tebliği’ne göre hesaplanacak prim tutarlarından doğacak farkı ev sahiplerine de yansıtmıyor. Kampanyadan hem ilk defa Zorunlu Deprem...