19 / 04 / 2024

dask yarışma son başvuru tarihi

dask yarışma son başvuru tarihi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın altıncısı için son başvurular 28 Şubat’ta sona eriyor...

Memur zammı için son gün! Bakan müjdeyi verdi: Zam için gözler Erdoğan'da! 

Memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyecek Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, yarın son kez toplanacak. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan en son yaptığı açıklamada "Memur zammında yarın süreç sonlanacak, takdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacak" dedi.

QNB Finansbank emekli promosyon yarışında son sıradan zirveye tırmanarak zafer tahtına oturdu!

QNB Finansbank emekli promosyon yarışında son sıradan zirveye tırmanarak zafer tahtına oturdu... Hemen buraya bakın, sakın kaçırmayın...

KPSS şartı yok! O belediye 209 personel alıyor! Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı olan KAYMEK bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 209 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Tarım Kredi Kooperatifi'nden Mart bitmeden son kampanya! Ayçiçek yağı 135,toz şeker 105 TL! Yarın son gün.. yetişen alır

Tarım Kredi Kooperatifi, kampanyalı ürünlerini Mart ayı sonunda da sürdürüyor. Yarın son günü olan mart indirimlerine vatandaş tarafından çok büyük rağbet oldu. Tarım Kredi Kooperatifi, Ramazan alışverişini uygun ücretli yapmak isteyen vatandaşları bekliyor.

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Dıana Bonch-Bruevıch ve Tatıana Bonch-Bruevıch ortaklığında kuruldu.

Sakın kaçırmayın! Yarın MTV taksit ödemesi için son gün!  MTV ödenmezse cezası kaç TL?

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 2023 yılı ödemelerinin ilk taksit ödemeleri için yarın son gün. En düşük MTV ödemesi bu yıl 219 TL olurken,  araç tipine ve aracın yılına göre ödenecek vergi miktarı da değişiyor. Peki MTV ödemesi nereden yapılır? MTV  zamanında ödenmezse ne olur? İşte yanıtlar…

Emekli promosyon yarışında son düzlükte Yapı Kredi'den atak! Ödeyecekleri rakamı açıkladılar

Emekli promosyon yarışında artık son düzlüğe girilirken, Yapı Kredi bankasından bir atak geldi. Banka ödeyecekleri promosyona ilişkin detayları açıkladı.

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Aylık 6 bin TL ödenecek! Yarın son gün, işte detaylar

TPAO Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın üretilmesi çalışmalarında görev almak için yetiştirilecek mühendislik öğrencileri için maaş gibi burs verileceğini duyurdu. Bu kapsamda açılan iki önlisans programlarına başvurularda ise yarın son gün olacak. İşte tüm detaylar...

La Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

La Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Onur Küçükerdoğan tarafından kuruldu.

TOKİ'nin indiriminde yarın son gün! Sakın kaçırmayın! Yüzde 22 indirim uygulanacak!

TOKİ'nin konut ve iş yeri sahiplerine uyguladığı indirim kampanyasına başvurular için yarın son gün! Tam yüzde 22 indirim uygulanacak! Sakın kaçırmayın! Peki, TOKİ'nin düzenlediği indirimden kimler yararlanabilecek, faydalanabilmek için koşullar neler? 

Emlak vergisine itiraz davası için yarın son gün!

Emlak vergisinde dava açmak için yarın son gün. Davalar, ilgili belediye başkanlığı taraf gösterilerek takdir komisyonu kararının iptali talebiyle vergi mahkemesinde açılabilir.

Bakan Selçuk duyurdu! O başvurularda yarın son gün!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşların 65 bin TL tutarındaki 'Engelli Hibe Desteği' başvurularının yarın sona ereceğini duyurdu.

dask yarışma son başvuru tarihi Haberi

dask yarışma son başvuru tarihi

İnşaat mühendisliği ve mimarlık öğrencilerinde deprem ve depreme dayanıklı bina bilincini artırma hedefiyle hayata geçirilen yarışmanın son başvuru tarihi 28 Şubat.

Binalar altıncı kez depremde ayakta kalmak için yarışacak

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen yarışmada, başvuruları www.daskbinatasarimi.com adresinden gerçekleştiriliyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından finale kalmaya hak kazanan takımlar jüri ve Teknik Danışma Kurulu tarafından belirlenecek.

DASK olarak Türkiye’de ilk kez düzenlenen bu yarışmayı 6’ncı yılında da sürdürmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren DASK Yönetim Kurulu Üyesi ve Koordinatörü İsmet Güngör, “Depremin risklerini yönetmenin en öncelikli yollarından birisi güvenli binalar. Dolayısıyla bizim bu konuda bilinçli mühendislere ve mimarlara ihtiyacımız var. DASK olarak bu alanda farkındalık yaratmak ve gençlerin mesleki gelişimlerine de katkıda bulunmak için düzenlediğimiz bu yarışmanın bugüne kadar gördüğü ilgiden çok...