24 / 04 / 2024

Aylık 6 bin TL ödenecek! Yarın son gün, işte detaylar

Aylık 6 bin TL ödenecek! Yarın son gün, işte detaylar

TPAO Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın üretilmesi çalışmalarında görev almak için yetiştirilecek mühendislik öğrencileri için maaş gibi burs verileceğini duyurdu. Bu kapsamda açılan iki önlisans programlarına başvurularda ise yarın son gün olacak. İşte tüm detaylar...



Türkiye'nin hidrokarbon endüstrisindeki insan kaynağını geliştirmek amacıyla imzalanan protokolle Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu'nda Mavi Vatan'da çalıştırılmak için yetiştirilmek üzere iki ön lisans programı oluşturuldu. Ön lisans programlarına başvuru için yarın (5 Ağustos 2022) son gün olacak.

Dünya gazetesinde yer alan habere göre; Sakarya Gaz Sahası Geliştirme Projesi kapsamında açık denizde yürütülen sondaj operasyonları, sondaj gemilerinin işletilmesi ve üretim tesislerinde görev alacak teknisyen ihtiyacının karşılanması sebebiyle açılan bu programlara yerleşen ve kesin kayıt yaptıran tüm öğrenciler öğrenim süresi boyunca burs alabilmesinin önü açıldı. TPAO'nun alt şirketi TP-OTC, 60 öğrenci için 3 bin liraya kadar burs imkanı verilecek. Bununla birlikte Petrol-Doğal Gaz, Jeoloji ve Jeofizik mühendislik bölümleri başta olmak üzere toplamda 10 ayrı mühendislik dalında 26 öğrenciye aylık 6 bin lira burs ödenecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön