25 / 04 / 2024

TPAO

TPAO

Türkiye, dışa bağımlılığa son vermek için özellikle savunma sanayii ve enerji alanında çalışmalar hızlandı.

Aylık 6 bin TL ödenecek! Yarın son gün, işte detaylar

TPAO Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın üretilmesi çalışmalarında görev almak için yetiştirilecek mühendislik öğrencileri için maaş gibi burs verileceğini duyurdu. Bu kapsamda açılan iki önlisans programlarına başvurularda ise yarın son gün olacak. İşte tüm detaylar...

Bakanlıktan onay çıktı! Bir ilde daha resmen petrol aranacak

Enerji sektöründe sınıf atlamak isteyen Türkiye, petrol arama işlemlerini sürdürüyor. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın yurt genelindeki petrol arama sahalarına bir yenisi daha dahil etti.

TPAO'ya Mersin'de 6 sahada petrol arama ruhsatı verildi!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na (TPAO), Mersin'in kara suları içinde bulunan sahalarda petrol arama çalışmalarına başlayacak. 6 saha için petrol arama ruhsatı verildi. İşte detaylar...

TPAO açıkladı! Adana'daki 2 saha için 20 yıl süreli petrol işletme ruhsatı verildi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adana'da 2 ayrı sahaya için yirmi sene yıl süre ile petrol işletme ruhsatı aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

TPAO KPSS 60 puan ile personel alıyor! 49 bin 775 TL maaş verecek! Aman başvuruları kaçırmayın!

TPAO, KPSS 60 puan ile Merkez ve Taşra Teşkilatlarında görevlendirmek amacıyla 68 personel alımı yapıyor. Başvurular bugün başladı. İşte detaylar...

TPAO günlük toplamda günde 5 milyon metreküp gaz üretiyor!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Sakarya Gaz Sahası'nda kapasitenin giderek artırılacağını ifade etti. Bilgin, "Türkiye, bugün itibarıyla Sakarya Gaz Sahası'ndan günde yaklaşık 4 milyon metreküp gaz üretirken, toplamda ise 5 milyon gaz üretiliyor” dedi.

Karadeniz gazında sevindiren gelişme! Doğal gazda kapasite artıyor

Doğal gaz üretiminde sevindiren gelişme. TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Sakarya Gaz Sahası'ndan günde yaklaşık 4 milyon metreküp gaz üretildiğini, kapasitenin giderek yükseleceğini ifade etti.

Kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları açıklandı! PTT, İller Bankası, BOTAŞ, TPAO yöneticileri ne kadar maaş alacak?

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarında yöneticiler ile personellere uygulanacak taban ve tavan ücretlerde değişikliğe gidildi. Böylece kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları tek tek belli oldu. İşte o rakamlar...

TPAO 3 ilde tam 276 personel alacak! İller ve açık kadrolar belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, bünyesinde görevlendirmek için personel alımı yapacak. Yapılan açıklamaya göre, alımların 3 ilde yapılacağı öğrenildi.

Türkiye Petroller Anonim Ortaklığı duyurdu! TPAO 126 işçi alımı yapacak!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı 126 personel alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru tarihi ve yeri!

TPAO personel alımında flaş gelişme! TPAO personel alımının olacağı iller resmen belli oldu! İşte başvuru tarihi!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 450 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Ardından TPAO personel alımının olacağı iller resmen belli oldu! Peki TPAO personel alımı başvuruları ne zaman?

TPAO tam 450 personel alımı yapacak! Az önce duyurdu! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 450 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki TPAO başvuru şartları neler? TPAO personel alımı başvuruları ne zaman? TPAO 2023 personel alımı detayları.

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

Manisa'da heyecanlandıran çalışma! Salihli'deki petrol kuyusundan numune çıkarılmaya başlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Manisa'nın Salihli ilçesinde geçen sene Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından açılan kuyuya kurulan atbaşı pompayla numune çıkarılmaya başlandı.

Her şey hazırlandı.. Vatandaş nefesini tuttu! Erdoğan açıkladı! Bu hamle doğalgaz faturalarına etki edecek

TPAO Genel Müdürü Bilgin, Karadeniz gazının sisteme aktarılmaya başlanacağı aşamanın ne zaman olacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da daha evvel Karadeniz gazının 20 Nisan'da çıkarılacağını ve bütün kurgulamanın buna göre olduğunu ilan etmişti.

Karadeniz gazının evlere verileceği tarih resmen belli oldu!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Karadeniz gazının evlere verileceği tarihi resmen açıkladı.

TPAO Haberi

TPAO

Denizlerde karış karış arama yapan Türkiye, 540 milyar metreküplük tarihi keşfin ardından karada da Cumhuriyet tarihinin en büyük arama kampanyası için start verildi. Son sekiz ayda 13 ilde 20'ye yakın saha için arama ruhsatı alan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, yıl sonunda günlük petrol üretimini 65 bin varile çıkararak rekor kırmayı hedeflenmekte.

13 İL 20 KUYU
Yeni Şafak'ın haberine göre; Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, potansiyel gördüğü sahalar için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün kapısını çalmaya devam ederken, senenin başından beri kurumun bakanlıktan petrol aramak için talepte bulunduğu il sayısı 13'e, saha sayısı ise 20'ye yükseldi.

İşte Cumhuriyet tarihinde kurulmuş en büyük arama kampanyasını başlatan TPAO'nun son 8 ay içinde petrol aramak için ruhsat aldığı sahalar ve...