28 / 03 / 2024

david beckham Inter Miami

david beckham Inter Miami

David Beckham'ın takımı Inter Miami'nin yeni stadyum projesi görenlerin beğenisini topluyor. Çatısındaki palmiyeleri, tek bir kattan meydana gelen kale arkası tribünü ve mimarisiyle heyecan uyandıran stadyum 970 milyon dolara yapılacak...

Florida'da emlak piyasasını Messi belirledi!

İş adamı Bet David'in göre Lionel Messi'nin Fort Lauderdale bölgesine taşınmasıyla birlikte civarda yer alan konutların da değeri arttı...

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ter tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Nazlı Tüfekçi tarafından kuruldu.

Birleşmiş Milletler yetkilisi Hatay'da gördüklerini tek kelimeyle anlattı: Kıyamet!

Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Gıda Programı (WFP) Direktörü David Beasley, deprem bölgesi Antakya'da incelemeler yaptı. Birleşmiş Milletler yetkilisi Hatay'da gördüklerini tek kelimeyle anlattı: Kıyamet...

11 kentin yeniden inşası bakın kaç yıl sürecek? Uzman isim acı senaryoyu çizdi!

Kahramanmaraş merkezli depremleri değerlendiren acil durum planlaması ve yönetimi profesörü olan Prof. David Alexander, Türkiye'deki yeniden inşa çalışmalarının ne kadar süreceğini açıkladı. İşte detaylar!

Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye korkutan haber! Duyan inanmıyor...

Dünya Bankası yayımladığı son raporunda Türkiye için 2023 yılı büyüme tahminini 0,5 puan düşürerek yüzde 2,7'ye çekti. 2024 yılı tahmini ise değişmeyerek yüzde 4'te kaldı. Yayımlanan raporda 2023 yılı için küresel büyüme tahmini de düşürüldü. Dünya Bankası Başkanı David Malpass “Kalkınmanın karşı ka

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Dıya E.M.S.E.M. ve Nuha A.H.A. ortaklığında kuruldu.

Std Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Std Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de David Aoun tarafından kuruldu.

Thl House İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thl House İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de David Aoun ve Sinan Akçıl ortaklığında kuruldu.

İnter Teknoloji Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

İnter Teknoloji Ve Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te Amır Fazlı, Ghalamreza Nezamı ve Parı Jadıdımıandıoab ortaklığında kuruldu.

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selin Özdölçolak Parlak tarafından kuruldu.

david beckham Inter Miami Haberi

david beckham Inter Miami

Şubat 2020’de başlayacak olan yeni sezonda MLS’e dahil olacak olan, David Beckham’ın da kurucuları arasında yer aldığı ve başkanlık yaptığı Inter Miami CF’in yeni stadı adeta büyülüyor. Yaklaşık  olarak 970 milyon dolara mal olması beklenen 26 bin kişilik Miami Freedom Park, çatısındaki palmiyeleri, bir kale arkasının tamamen tek kattan oluşması, restoranları, yeşil alanları ve tasarımı ile görenlerin beğenisini topluyor.

Sözcü'nün haberine göre, kulübün sahipleri tarafından finanse edilen stadın Miami’de yapılan referandumda yüzde 60’ın üzerinde bir oranla desteklendiği belirtiliyor.

Öte yandan Lockhart Stadyumu’nun yıkılmasının ardından 2022’ye kadar takımın maçlarını oynayacağı 18 bin kişilik Fort Lauderdale Stadyumu ve Inter Miami CF Antrenman Kompleksi’nin de yapımı devam ediyor. Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre, stat ve çevresindeki kompleksler 13 bin kişilik bir istihdam oluşturacak ve...