26 / 04 / 2024

Davut Doğan kınama

Davut Doğan kınama

Mobilya, enerji, inşaat, gıda ve güvenlik sektörlerinde yatırımları bulunan Doğanlar Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, darbe girişmelerini kınayan mesajını yayınladı.

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Davut Doğan Kimdir?

Davut Doğan kimdir? Davut Doğan’ın mesleği nedir? Davut Doğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Doğan Holding'den dev satış! Akaryakıt firması elden çıkıyor

Doğan Holding, Aytemiz'deki yüzde 50 payını Tatneft'e satacak. Tatneft'in, ayrıca Aytemiz'in diğer yüzde 50 hissesini de satın alacağı açıklandı. Satışın toplam değeri 320 milyon dolar olacağı ifade edildi.

Malatya Doğanşehir'deki 952 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 952 kalıcı konut için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Atılay Şahin ve Yücehan İrfani Doğan ortaklığında kuruldu.

Doğan Kuban vefat etti!

Türkiye ve İstanbul’un mimari tarihi açısından önemli çalışmalar yapan Prof. Dr. Doğan Kuban 95 yaşında yaşamını yitirdi. Prof. Doğan Kuban, Cumhurbaşkanlığı Mimarlık Ödülü'nü almıştı. 

Davut Doğan kınama Haberi

Davut Doğan kınama

Mobilya, enerji, inşaat, gıda ve güvenlik sektörlerinde yatırımları bulunan Doğanlar Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, darbe girişimiyle ilgili "Devletimize güveniyoruz. OHAL'i arınma ve fırsat görüyoruz" dedi. Yeni termik santral yatırımı için Çinliler ile ortaklıkta son aşamaya geldiklerini belirten Doğan; "3 milyar dolarlık anlaşmayı 4 Eylül'de imzalayacağız. Ülkemize güveniyor ve yola devam ediyoruz"...