18 / 04 / 2024

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları

Inİstanbul Gala Rezidans'ta daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Inİstanbul Gala ödeme tablosu...

Davutpaşa Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları!

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Gala Topkapı Evleri iletişim!

Inİstanbul Gala Topkapı Evleri iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Inİstanbul Gala Konutları nerede?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Inİstanbul Gala İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Inİstanbul Gala Konutları nerede?

Davutpaşa Inistanbul Gala lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede 788 adet daire bulunuyor. Davutpaşa Inistanbul Gala lokasyon bilgisi kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Davutpaşa Inistanbul Gala ödemeleri!

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Davutpaşa Inistanbul Gala ödemeleri kapsamında 30 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık daire!

Toplam 470 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje TEM'e 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İnistanbul Konsept Davutpaşa fiyatları!

İnistanbul Konsept Davutpaşa fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Konsept projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü üst geçit projesi çalışmaları başladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek planlanan üst geçit projesi için inşaat çalışmalarına başlandı.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü için üst geçit projesi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek için üst geçit projesi hayata geçiriliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Davutpaşa Beyaz Park ödeme koşulları!

İstanbul Zeytinburnu - Topkapı bölgesinde inşa edilen proje toplam 371 adet daire ve 9 adet ticari birimden oluşuyor. Davutpaşa Beyaz Park ödeme koşulları kapsamında 120 aya varan vade sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme tablosu!

Inİstanbul Lokal Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. İşte Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme tablosu...

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri!

Atatürk Havalimanı ’na 10 kilometre uzaklıkta yer alan projede yeni blok satışa çıkarıldı. Davutpaşa Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri kapsamında 48 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta! 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükselen projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Davutpaşa Beyaz Park iletişim!

Davutpaşa Beyaz Park iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 370 adet dairenin yer aldığı proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları Haberi

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları

Inİstanbul Gala ödeme tablosu bilgisinden önce kısaca projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. 


İş GYO Inİstanbul Gala Evleri konum olarak TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Nef ve İş GYO imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala Konutları eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arazisi üzerinde inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa'da asansör, yüzme havuzu, oyun alanları, güvenlik, kapalı otopark, sinema, basketbol sahası, mescit, kreş gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Toplamda 788 adet üniteden meydana gelen Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda...