24 / 04 / 2024

Deceuninck Pimaşı aldı

Deceuninck Pimaşı aldı

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamayla, ENKA'nın şirketteki çoğunluk hissesini, Belçikalı Deceuninck'e devrettiği duyuruldu. Şirketin yönetim kurulu da değişti

Deceuninck Pimaş'ta 'zorunlu alım' teklifi yapacak!

Deceuninck N.V Pimaş Plastik’in kalan payları için zorunlu pay alım teklifi yapacağını duyurdu. Deceuninck N.V, Pimaş Plastik sermayesinin yüzde 81.23 hissesini Enka İnşaat’tan satın almak için Ağustos ayında sözleşme imzalamıştı.

Enka, Pimaş'ı Deceuninck'e sattı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamayla, ENKA'nın şirketteki çoğunluk hissesini, Belçikalı Deceuninck'e devrettiği duyuruldu. Şirketin yönetim kurulu da değişti

Pimaş, Deceuninck'e satılıyor!

ENKA Grubu, PVC pencere profili imalatı şirketi Pimaş'ı satma kararı aldı. Enka'nın sahip olduğu yüzde 81,2 oranındaki hissenin tamamı 57,7 milyon lira karşılığında Deceuninck'e satılacak.

Enka İnşaat, Pimaş'ta sahip olduğu hissesini NV'ye satıyor!

Enka İnşaat, Pimaş'ta sahip olduğu toplam yüzde 81.23 oranındaki hissesiyi Deceuninck NV'ye satıyor. Enka KAP'a yaptığı açıklamaya göre, devir işlemi Türkiye ve Rusya'daki rekabet kurullarından izin alınmasından sonra gerçekleşecek.

Pimaş PVC Deceuninck'e satılacak!

Enka Grubu, PVC pencere profili imalatı şirketi Pimaş'ı satma kararı aldı. Enka'nın sahip olduğu yüzde 81,2 oranındaki hissenin tamamı 57,7 milyon lira karşılığında Deceuninck'e satılacak.

Pimaş’ın devir işlemi rekabet kurullarından alınacak izinlerle tamamlanacak!

Deceuninck, Enka İnşaat’ın yüzde 81.2 hissedarı olduğu Pimaş’taki hisselerinin tamamını 57.67 milyon liraya satın aldığını açıkladı. Pimaş’ın devir işlemi Türkiye ve Rusya’daki rekabet kurullarından alınacak izinlerle tamamlanacak.

Enka, Pimaş'ı Deceuninck'e sattı!

Enka İnşaat, Pimapen markasını da bünyesinde bulunduran Pimaş'taki yüzde 81.2 hissesini 57.67 milyon liraya Belçikalı Deceuninck'e sattı. Pimaş'ın güney Rusya'da üretim tesisi bulunuyor. Satış işlemine Ünlü&Co aracılık etti...

Enka, Pimaş'ı Deceuninck'e satıyor!

Enka İnşaat, yüzde 81.2 hissedarı olduğu Pimaş 'ta bulunan hisselerinin tamamını Deceuninck'e 57.67 milyon lira üzerinden devretmek için sözleşme imzalama kararı aldı.

Enka İnşaat'ın Pimaş hisseleri Deceuninck NV'ye devredildi!

Enka İnşaat'ın yüzde 81.23 oranında hissedarı olduğu Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş.'de bulunan hisselerinin tamamı 57 milyon 673 bin 300 TL bedelle Deceuninck NV'ye devredilmesine kadar verildi.

Pimaş Plastik DRT Bağımsız Denetim ile birlikte çalışma kararı aldı!

Pimaş Plastik 2012 yılı için bağımsız denetim şirketi olarak DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin (Member of Deloitte Touche Tohmatsu) ile birlikte çalışma kararı aldı

PİMAŞ Plastik, LLC Enwin Rus Şirketi'nden Enwin Window Systems'i satın aldı!

PİMAŞ Plastik, LLC Enwin Rus Şirketinin ana sermayesinde yer alan %100 hisselerini, %100 paylarına sahip olduğu bağlı ortaklığı Enwin Window Systems B.V.'den 100 milyon rubleye satın aldı.

Calvin Klein, Tommy Hilfiger'ı satın aldı

Calvin Klein ve Izod gibi markalara sahip olan Phillips-Van Heusen, Tommy Hilfiger'ı 3 milyar dolara satın aldı

Karasu Belediyesi Hazine arazisinden izinsiz kum aldı

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, hazine arazisinden aldıkları kumu halkın yararına parke yol yapımında kullandıklarını söyledi

Deceuninck Pimaşı aldı Haberi

Deceuninck Pimaşı aldı

ENKA İnşaat ve Sanayi Anonim Şirket'i bugün yaptığı açıklama ile, Belçika kanunları uyarınca kurulmuş ve varlığını sürdürmekte olan Bruggesteenweg 164, BE-8830 Hooglede-Gits, Belçika adresinde bulunan Deceuninck NV'ye beheri 1 TL nominal değerdeki Şirketimiz sermayesinin % 8l,23' ne denk gelen ve ENKA İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi'nin Şirketimiz sermayesinde sahip olduğu hisselerin tamamını oluşturan toplam 29.244.344,93 TL nominal değerdeki 2.924.434.493 adet hamiline yazılı şirketimiz hissesini devrettiğini duyurmuştur. 


Hisse devri sonrasında Türk Ticaret Kanunu Madde 390/4 uyarınca Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yapılan yazılı öneri üzerine, aşağıdaki kararlar verilmiştir.

1. Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmış olan Ömer Tevfik Tlabar ve Ayşe Melek Çeliker'in istifalarının kabul edilmesine,

2. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliklerine, Türk Ticaret Kanununun 363. maddesi uyarınca yapılacak ilk Genel Kurula kadar görev...