20 / 04 / 2024

Ded Eğitim Danışmanlık iletişim

Ded Eğitim Danışmanlık iletişim

Ded Eğitim Danışmanlık Teknoloji Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Aytaç  Durmaz ve Dilara Erbaş Durmaz ortaklığında kuruldu. 

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye  bedeli ile Ebru Akboğa tarafından kuruldu.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Arpacı ve Cihan Başar Samancı ortaklığında kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Synrg Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Synrg Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Onaç tarafından kuruldu.

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aybar tarafından kuruldu.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Resonance Instıtute Mühendislik Servis Eğitim Danışmanlık Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resonance Instıtute Mühendislik Servis Eğitim Danışmanlık Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yakar ve Özgün Yakar ortaklığında kuruldu.

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Tufan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Rashıd Mushtak Bhutta tarafından kuruldu. 

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Ded Eğitim Danışmanlık iletişim Haberi

Ded Eğitim Danışmanlık iletişim

Ded Eğitim Danışmanlık Teknoloji Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Aytaç  Durmaz ve Dilara Erbaş Durmaz ortaklığında kuruldu. 

Ded Eğitim Danışmanlık Teknoloji Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye CumhuriyetiKanunlarının izin verdiği her seviyede anaokulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul, araştırma merkezi ve üniversite açabilir, işletebilir. 2- İlköğretim, lise ve fakültelere hazırlık, yabancı dil, mesleki, teknik, sportif ve sanatsal alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla eğitim ve öğretim vermek, özel dershane kurs, laboratuar ve okullar açıp işletmek. Yurt, spor tesisi, sosyal tesis yapmak ve işletmek. 3- Eğitim ve öğretim amaçlı her türlü araç ve gereç, doküman ve laboratuar malzemelerinin alımı, satımı, ithal ve ihracınıyapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Ded Eğitim Danışmanlık Teknoloji Ticaret...