19 / 04 / 2024

Dedeman Grubu otel yatırımları

Dedeman Grubu otel yatırımları

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Park Dedeman Izmailovo Otel Moskova'da açıldı!

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International yurt dışı projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Accor Grubu Türkiye’de 21 otel için harekete geçti!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde Accor Grubu'nun otel yatırımlarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Türkiye’de 21 otel için proje inceliyor görüşme yapıyoruz' başlıklı yazısı...

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

Mermerler Şirketler Grubu otel projesine 30 milyon Euro yatıracak!

Mermerler Şirketler Grubu, Beşiktaş’ta tarihi bir yapıyı otele dönüştürmek için harekete geçti. Anıtlar Kurulu’ndan onay bekleyen grup, proje için yaklaşık 30 milyon Euro yatırım yapmayı ve 385 kişiye istihdam yaratmayı planlıyor.

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

Doğan Grubu otel yönetimini Hilton’a emanet etti!

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimini Hilton üstlenecek. Türkiye’nin ilk LXR Hotels & Resorts tesisi olan LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı.

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Halk GYO Park Dedeman Levent Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Park Dedeman Levent Otel''in 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ''17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

Dedeman Grubu otel yatırımları Haberi

Dedeman Grubu otel yatırımları

Dedeman'ın yurt içi ve yurt dışında bulunan otel sayısı 16'ya ulaştı. Merkeze kolay ulaşımı ile dikkat çeken, 110 adet superior odalı otelle Moskova'ya Dedeman kalitesini ve kültürünü taşıdıklarını belirten Dedeman Genel Müdürü Emrullah Akçakaya,"Moskova'daki ilk otelimiz Park Dedeman Izmailovo ile Moskova'ya geleneksel Dedeman misafirperverliğini getirdik."...